Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Motocross – Alexandru Tudor de la ACS Odobești, favorit la titlul de campion național după victoria de la Făgetul Ierii!

Alexandru Tudor, de la ACS Odobești, a câștigat etapa a opta, penultima, a Campionatului Național de Enduro Cross, categoria Quad-A. Competiția a avut loc duminică, 1 octombrie, la Făgetul Ierii, în județul Cluj.

A fost o cursă plină de adrenalină cu depășiri spectaculoase și puncte importante puse în joc pentru câștigarea titlului de Campion național. Mulțumim Primăriei Odobești și domnului primar Daniel Nicolaș pentru sprijinul acordat în dezvoltarea sportului cu motor în județul Vrancea”, a declarat Georgian Mocanu, președintele Secției moto a ACS Odobești.

Am preluat un comentariu de pe site-ul FR Motociclism după cursa câștigătoare a sportivului odobeștean: „Bucurie fără margini pentru Tudor Alexandru Mădălin (ACS Odobesti), care grație victoriei de la Făgetul Ierii se vede aproape de titlul de Campion Național la clasa Quad-A. Totul se va decide însă la Criscior (Hunedoara), în etapa finală”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?