Focșani. Centru integrat al soluțiilor smart implementate de primărie, într-o clădire reabilitată de pe strada Comisia Centrală

0
1613

Primăria Focșani a finalizat lucrările de reabilitare a clădirii situate pe strada Comisia Centrală. Ieri a fost realizată recepția tehnică a lucrărilor executate iar primarul Cristi Misăilă a verificat condițiile asigurate prin noul spațiu pentru serviciile oferite de administrația locală. Primarul a anunțat că această clădire va fi utilizată un centru integrat al soluțiilor smart implementate de Primăria Focșani în cadrul proiectelor finanțate cu fonduri europene. Astfel, în spațiul generos al clădirii vor funcționa servicii precum cel de management al traficului, de BikeSharing sau de E-ticketing pentru transportul public local.

Imobilul fusese achiziționat de municipalitate încă din 2017 de la o societate a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Vrancea pentru un preț rezonabil, raportat la piața imobiliară din Vrancea. În urma negocierilor purtate de comisia formată din consilieri locali, clădirea a fost cumpărat cu un milion de lei. Acum, după reabilitare, imaginile prezentate de Primăria Focșani arată o clădire complet schimbată față de cum era inițial. În clădirea cu etaj și subsol de pe Comisia Centrală au funcționat mai multe instituții de-a lungul anilor, de la Registrul Comerțului, Banca Internațională a Religiilor, Oficiul de Consultanță Agricolă sau Bursa Română de Mărfuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here