Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

La Spitalul Municipal Adjud, aparținătorii primesc SMS cu detalii legate de pacienți

Astăzi, pe pagina de Facebook a Spitalului Municipal Adjud, reprezentanții unității medicale au anunțat că aparținătorii vor primi un SMS cu detalii legate de pacienții internați în acest spital. Inițiativa ar urma să vină în sprijinul familiei sau aparținătorului desemnat să se ocupe de respectivul pacient internat. „În vederea îmbunătățirii comunicării, Spitalul Municipal Adjud a implementat posibilitatea ca aparținătorul desemnat de pacient să poată fi informat prin intermediul unui SMS, despre secția sau compartimentul unde este internat pacientul, etajul, numele medicului curant şi numărul de telefon apelabil pentru informații despre starea de sănătate a pacientului.

La internare, fiecărui pacient i se alocă automat un cod unic, care va fi comunicat aparținătorilor, prin SMS. Persoana care primește informațiile trebuie să fie desemnată de către pacient ca persoana care are dreptul sa primească aceste informații și este cea care are numărul de telefon înscris la internare pe foaia de observație ca aparținător/persoană de contact. La apelarea numărului din mesajul primit, aparținătorului i se pot oferi informații despre starea de sănătate a pacientului, în baza validării de către medicul curant a codului unic primit prin SMS‟, este mesajul public postat pe pagina de Facebook a Spitalului Municipal Adjud.

În doar câteva ore, postarea a adunat zeci de aprecieri, distribuiri și câteva mesaje, printre care: „Felicitări! Am primit în această dimineață un asemenea mesaj. Vă mulțumesc și vă doresc multă sănătate. O zi bună‟; „Bravo, ați luat-o înaintea unor mari spitale!‟; „Dovadă de management orientat către pacient. Felicitări!‟.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?