Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Fetiță de 3 ani, acroșată de o mașină în Focșani; o adolescentă a ajuns la spital în urma unui accident rutier la Urechești

Doi copii au ajuns în această seară la Spitalul Județean de Urgență ,,Sfântul Pantelimon” Focșani în urma a două accidente rutiere. Este vorba despre o fetiță de 3 ani acroșată de un autoturism în Focșani, și o adolescentă de 16 ani, victima unui accident rutier produs la Urechești. Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea, ,,astăzi, la ora 17:57, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier în Focșani în care a fost implicat un autoturism și un pieton. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgență tip C2 cu medic și au identificat o victimă conștientă de sex feminin în vârstă de 3 ani cu traumatism cranian închis, traumatism coloană și multiple escoriații membre superioare și inferioare. Victima a fost preluată monitorizată stabilizată și transportată la Spitalul Județean Focșani Unitatea de Primiri Urgențe”.
Câteva minute mai târziu, un alt echipaj SAJ Vrancea a intervenit la un accident rutier în localitatea Urechești. ,,La ora 18:14, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E 85 in localitatea Urechești cu un autoturism și o autoutilitară implicate. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgență tip B 2 și a identificat o victimă conștientă de sex feminin în vârstă de 16 ani, pasager, cu traumatism craniofacial închis, care a fost preluată, monitorizată și transportată la Spitalul Județean Focșani, Unitatea de Primiri Urgențe”, a transmis purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea.

 

  • Beta

Beta feature

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?