Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Amplu program de asfaltare a străzilor din Adjud. LISTA acestora

Primarul municipiului Adjud, Florin Nechifor:

Mă bucur să vă anunț că în curând vom demara prima etapă a proiectului de asfaltare a străzilor din Adjud, în urma căruia se vor transforma în mod semnificativ aspectul și confortul vieții noastre de zi cu zi. Ca primar al acestui frumos oraș, am ascultat cu atenție preocupările și nevoile voastre legate de starea străzilor noastre, iar acum suntem hotărâți să și acționăm!

În această perioadă este în plină desfășurare procedura de achiziție a serviciilor de execuție a lucrărilor asfaltare pentru 25 de străzi din municipiul Adjud în cadrul proiectului Reabilitare și modernizare infrastructură stradală, municipiul Adjud, județul Vrancea – etapa I cofinanțat prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Lucrările aferente celei de-a doua etape sperăm să fie achiziționate până la sfârșitul anului.

Astfel, sunt în plină procedură de achiziție lucrările de reabilitate și modernizare a tramelor stradale și a trotuarelor următoarelor străzi/ segmente de stradă:

str. Simion Bărnuțiu – tronson 1 și 2; str. Mihai Eminescu – tronson 1, 2 și 3; str. 1 Decembrie; str. Revoluției; str. Păcii; str. Siret; str. Vasile Alecsandri; str. Moș Ion Roată; str. Avram Iancu; str. Eroilor; str. Brândușei; str. Stadionului; str. Câmpului – tronson 1 și 2; str. Papareț; str. Primăverii; str. Nicolae Bălcescu; str. Mihail Kogălniceanu; str. Copăcești; str. Costache Negri – tronson 1 și 2; str. Islaz și Islaz Acces – tronson 1, 2, 3 și 4; str. Tăbăcari; str. Independenței; str. Albinei; str. Stejarului; str. Salcâmilor tronson 1 și 2.

Valoarea totală a proiectului este de 12.477958,84 lei cu TVA, din care 10.477.958,84 lei cu TVA finanțare prin Programul național de investiții ”Anghel Saligny” și 1.942.089,24 lei cu TVA finanțare de la bugetul local.

Asfaltarea străzilor este doar unul dintre pașii pe care îi facem pentru a moderniza orașul nostru. Suntem convinși că, împreună, putem crea un mediu urban în care să vă simțiți cu adevărat acasă. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă asigur că voi depune toate eforturile pentru a face acest proiect un exemplu de succes pentru comunitatea noastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?