Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

VIDEO! Incendiu de proporții la magistrala de gaz din Călimănești! A fost declanșat Planul roșu de intervenție

              sursă video: Facebook / Elena Petronela Stanciu

Un incendiu puternic a izbucnit la magistrala de gaz, în zona localității Călimănești. Începând cu ora 01.30, la nivelul județului Vrancea, s-a declanșat Planul roșu de intervenție, potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea. Purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea a transmis că la fața locului intervine Secția de Pompieri Adjud cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, Stația de Pompieri Panciu cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și Detașamentul de Pompieri Focșani cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.
Începând cu ora 01.30, la nivelul județului Vrancea, s-a declanșat Planul roșu de intervenție.
             sursă video: Facebook / Gabriel Lisita

Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea a anunțat că alimentarea cu gaz nu va fi întreruptă în Focșani, Adjud și Odobești:„Suntem în legătură permanentă cu toate autoritățile implicate în gestionarea situației. Totodată, precizăm că Transgaz a anunțat că alimentarea cu gaz NU va fi întreruptă la Focșani, Adjud și Odobești. Autoritățile recomandă atenție sporită tuturor celor care circulă prin zonă și evitarea perimetrului în care se intervine”, a anunțat Cătălin Toma, președintele CJ Vrancea, într-o postare publicată pe Facebook.

Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea : „Polițiști rutieri și de ordine publică acționează pe Drumul Național 2 E 85 și arterele secundare, între Călimănești și Mărășești, pentru fluidizarea traficului și asigurarea unui perimetru de siguranță, în urma producerii unui incendiu în apropiere de localitatea Călimănești.”

Imagini transmise de la fața locului de ISU Vrancea, filmate de la aproximativ 600 m:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?