Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Fiscul a modificat condițiile pentru înregistrarea în SPV

Fiscul a modificat condițiile pentru înregistrarea în Spațiul Privat Virtual (SPV) astfel încât adresa de email și numărul de telefon mobil să fie atașate pentru un singur cont. Persoanele care vor să se înregistreze în SPV vor fi avertizate atunci când introduc în formularul web un număr de telefon sau o adresă de email care sunt asociate deja altor utilizatori și nu va continua procedura de înrolare.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vrancea a anunțat că a fost actualizat formularul web de înregistrare a persoanelor fizice în serviciul Spaţiului Privat Virtual, pe bază de credențiale – nume utilizator și parolă (NPOTP).  „În situația în care persoanele fizice care solicită înregistrarea în Spaţiul Privat Virtual, în nume propriu, pe bază de credențiale, înscriu în formularul web un număr de telefon și/sau o adresă de poștă electronică asociate deja altor conturi de utilizatori ai serviciului SPV, înregistrați în nume propriu pe bază de credențiale ori utilizate anterior de alți solicitanți în cererile de înregistrare în SPV în nume propriu pe bază de credențiale, neaprobate încă, se vor afișa mesaje de atenționare în acest sens și nu se va continua procedura de înrolare”, se arată în informarea AJFP Vrancea.

Mesajele de atenţionare pot fi „Această adresă de poştă electronică este utilizată de alt cont SPV. Vă rugăm să înscrieți în formular o altă adresă de poştă electronică” sau „Acest număr de telefon mobil este utilizat pentru alt cont SPV. Vă rugăm să înscrieţi în formular alt număr de telefon mobil”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?