Ediția: Duminică 21 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Duminică 21 aprilie 2024 Nr. 6608

Scriitorii vrânceni, invitați să se înscrie în programul de lansări de carte din cadrul Târgului de Carte de la Focşani

Consiliul Județean Vrancea, prin Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, organizează în perioada 26 – 29 octombrie 2023, a XVII-a ediţie a Târgului de Carte de la Focşani, la Galeriile de Artă din Focșani. Timp de patru zile, pentru iubitorii de lectură, de toate vârstele, se vor desfăşura evenimente surpriză, lansări de carte, expoziţii, întâlniri cu nume sonore ale culturii naţionale şi locale, invitaţi speciali, dezbateri culturale, toate având ca punct de pornire lectura şi lumea cărţilor.

La această ediţie vor participa edituri locale şi naţionale, care vor pune la dispoziţia publicului noutăţile editoriale ale acestui an, la preţuri promoţionale.

Cu acest prilej, adresăm scriitorilor vrânceni invitaţia de a se înscrie în programul Lansărilor de carte din cadrul Târgului, până la data de 10 octombrie. Dragii noștri creatori, vă aşteptăm la sediul Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea din Strada Maior Gheorghe Sava nr. 4 să ne aduceţi un exemplar din volumul/ volumele pe care doriţi să îl/ le lansaţi/prezentaţi în cadrul Târgului de carte, pentru a discuta detaliile acestei lansări/prezentări şi pentru a alege împreună ziua şi ora lansării/ prezentării.

Relații la adresa de email: relatiipublicebjvrancea@gmail.com și de luni – vineri în intervalul orar 8.00-16.00 la numerele de telefon: 0237/231161 sau 0729526426 – persoană de contact: Irina-Anca Maria-Panaite.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?