Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Box, juniori – Daniela Gheba de la CS Unirea Focșani, argint la Campionatul național

La finalul lunii mai a acestui an, consemnam o premieră absolută în boxul focșănean: o fată devenea prima medaliată la o competiție națională. Daniela Larisa Gheba câștiga medalia de bronz la junioare, la Cupa României. Spuneam atunci și povestea fetei de 15 ani de la Lămotești, care face box la CS Unirea Focșani cu antrenorii Nicu Rădulescu și Vasile Stîngaciu. La acea poveste sunt obligat să adaug o performanță de prim nivel. Daniela Larisa Gheba, la a doua sa întrecere de vârf după Cupa României, Campionatul Național de junioare a obținut medalia de argint la 70 de kg. Competiția a avut loc la Năvodari, în perioada 4-10 septembrie.

O întreb pe Daniela cum a fost. Nu mai este fata timidă de după Cupa României! Are dezinvoltura unei campioane în devenire! Cum să fie, îmi răspunde, bine! ”Am trecut în sferturi de Briana Mureșan, de la Hunedoara, în semifinală de piteșteanca Andreea Dumitru iar în finală am boxat cu medaliata cu bronz de la Campionatul European din acest an, Emanuela Smarandache, de la Craiova. Dacă mă adaptam mai bine boxului ei de stângace, puteam să obțin mai mult!” O cred, așa cum îi cred și pe antrenorii ei care îi prevăd un viitor frumos în box elevei din clasa a 9-a de la LPS Focșani.

Am făcut cu Daniela Larisa Gheba o fotografie prim plan cu ea și antrenorii ei, acompaniați de doi pitici, viitori campioni, dar și una de grup. Un grup impresionant de copii și tineri care învață să boxeze de la doi foști pugiliști de valoare ai Focșaniului – Nicu Rădulescu și Vasile Stîngaciu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?