Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

FOTO: Fotbal copii – CS Covaci Junior Focșani a câștigat „Cupa Piți Varga” la Grupa 2016!

 

  • Carlos Gîndea a fost golgeterul turneului

Echipa de copii născuți în 2016 de la CS Covaci Junior Focșani a participat la finalul săptămânii trecute la „Cupa Piți Varga” organizată în Capitală, în Complexul Sportiv Dinamo. Echipa pregătită de Marian Covaci a câștigat competiția la această categorie de vârstă!

Într-o grupă din care au mai făcut parte CS Dinamo – echipa clubului organizator, Rușanu București, CS Inter Galaxy Alb, Lazio Albastru, micuții fotbaliști focșăneni au terminat pe primul loc, cu un golaveraj de 21-8. Rezultatele din grupă: 4-4 cu Dinamo (după 4-0 la pauză), 4-3 cu Rușanu București, 3-0 cu Intergalaxy și 10-1 cu Lazio București.

În finală, CS Covaci Junior a întrecut cu 2-1 pe câștigătoarea celeilalte grupe a turneului de 2016, Intergalaxy Albastru, marcatorul golurilor învingătorilor fiind Carlos Gîndea, care a fost și golgeterul competiției.

Echipa CS Covaci Junior: Andrei Pleșcan – 2 goluri, Mateo Ardeleanu – 7 goluri, Darius Berim – căpitan, Filip Bucovineanu – 1 gol, Carlos Gîndea – 11 goluri, Patrick Marin – 1 gol, Alexandru Bolocan – 1 gol.

„A fost un turneu puternic, în care am arătat că avem una dintre cele mai bune echipe din țară la categoria 2016”, mi-a declarat Marian Covaci după revenirea de la „Cupa Piți Varga”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?