Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Prins conducând cu 211 kilometri la oră pe DN 2-E 85; amendă de 2900 lei și carnetul suspendat 4 luni

Un bărbat a fost depistat duminică de polițiștii rutieri conducând cu 211 kilometri la oră pe Drumul Național 2 European 85, între Domnești și Adjud

În cadrul acțiunilor menite să crească gradul de siguranță rutieră, duminică, 6 august, în jurul orei 10.25, polițiștii rutieri din Adjud au depistat un autoturism care se deplasa cu viteză excesivă spre direcția Adjud, aparatul radar înregistrând 211 km/h.
Conducătorul auto, în vârstă de 37 de ani, a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2900 de lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 120 de zile.
Reamintim că viteza, sub toate formele sale, reprezintă o cauză în majoritatea evenimentelor rutiere, iar nerespectarea limitelor de viteză, dar și a celorlalte reguli ce dirculație pe drumurile publice pune în pericol nu doar propria persoană, ci și ocupanții din același autovehicul și pe alți participant la trafic.

O femeie conducea cu permisul suspendat

Sâmbătă, 5 august, ora 18:52, polițiștii Serviciul Rutier, în timp ce desfășurau activități specifice pe Drumul Național 2 E 85- Calea Munteniei, au oprit pentru control un autoturism condus de către o femeie, de 26 de ani, din municipiul Bacău. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că aceasta avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 8 august 2023

Foto cu rol ilustrativ, sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?