Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Brazilian Jiu Jitsu – 20 de medalii pentru focșănenii de la Academia Marinus

Centrul Apollo din București a găzduit sâmbătă, 5 august, două importante competiții internaționale: Bucharest Open No Gi For Childs pentru categoriile de vârstă U8, U10, U12, U14, U16, masculin și feminin și ADCC ROMANIA OPEN, pentru tineret și seniori, la care au participat și sportivi ai Academiei Marinus din Focșani.

La Openul pentru copii, variantă fără kimono, sportivii focșăneni au reușit să obțină 15 medalii – 6 de aur, 7 de argint și 2 de bronz. Au câștigat categoriile la care au concurat și au fost medaliați cu aur  David Ioan Cucoș, Nicolas Boubătrîn, David Ștefan Necoară, Ștefania Mara Șerban: Pe locul al doilea și medaliați cu argint – Raimond Vasile, Raul Andrei Baciu, Mădălin Ionuț Petrea, Alexandru Zian Monac, Tudor Răducioiu, Eveline Ștefania Bucur. Ianis Săpunaru a primit medalia de bronz pentru locul 3.

La ADCC, luptătorii de la Marinus au primit cinci medalii. Pentru locul I și medaliată cu aur a fost Elina Dumitrașcu, au primit medalii de argint pentru locul al doilea Elina Dumitrașcu și Valentina Aga iar Maria Denisa Ferariu și Radu  Crăciun s-au clasat pe locul 3 și au fost medaliați cu bronz. Nu au prins locuri de podium Stefano Boubătrîn, Alexandru Anghel și Gabriel Stoian.

”Pentru participarea la aceste competiții a fost nevoie de pregătiri întrucât a fost necesară aprofundarea unor noi tehnici, unor noi strategii de luptă, astfel încât luptătorii noștri să fie pregătiți pentru ce este mai greu. Au reușit să depășească această perioadă solicitantă și au dat tot ce a fost mai bun reușind să obțină rezultate remarcabile. Într-o lume în care sportul a devenit un element esențial al vieții noastre, dezvoltarea tinerilor sportivi in toate planurile este o prioritate pentru academia noastră. Acest loc deosebit, care respiră pasiune și excelență, reprezintă un sanctuar al visurilor și al realizărilor în domeniul sportului. Tinerii dornici să evolueze își pot dezvolta abilitățile și pot străluci în sportul pe care îl iubesc – Jiu Jitsu Brazilian, aici fiind îndrumați și inspirați să atingă înalte performanțe. Mulțumim tuturor sponsorilor care ne susțin și părinților ce au făcut ca participarea elevilor să fie posibilă!” – Marian Dobrică, antrenor și managerul Academiei Marinus Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?