Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

VIDEO și FOTO! O femeie de 70 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 8, în Focșani

 

O femeie de 70 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc din Focșani, în zona Ceasul Rău. Ea a căzut pe platforma unui magazin de la parterul blocului. La fața locului au intervenit echipaje de la Pompieri, Ambulanță, Poliție și Jandarmerie.

Vom reveni cu amănunte

UPDATE! Biroul de presă al IPJ Vrancea a precizat că „în această dimineaţă, în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 70 de ani, din Focșani, a căzut de la etajul 8 al unui imobil situat pe Bulevardul Unirii din municipiul Focșani. Din nefericire, a fost declarat decesul acesteia. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”

UPDATE 2! Conform reprezentanților ISU Vrancea, „două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit cu 1 autospecială de intervenție și 1 autospecială de salvare de la înălțimi, pentru degajarea unei persoane de pe acoperișul spațiilor comerciale din zona Ceasul Rău. În urma intervenției a fost degajată o persoană care, ulterior, a fost declarată decedată de medicul echipajului SAJ prezent la fața locului.”

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea au precizat că „în jurul orei 10, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru o persoană inconștientă precipitată de la etajul 8, în Focșani. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgență tip C2 cu medic și au identificat o victimă de sex feminin în vârstă de 70 ani cu leziuni incompatibile cu viața produse prin cădere de la înălțime. Medicul echipajului a constatat decesul victimei.”

Foto: SAJ Vrancea

În urmă cu câteva zile (duminică, 30 iulie), o femeie de 55 de ani și-a pierdut viața, după ce a căzut de pe un bloc din Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?