Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

DOLIU la Brigada 282 Blindată „Unirea Principatelor”; un militar a murit în urma unui accident rutier

Colectivul de cadre al Batalionului 469 Sprijin Logistic „Putna” și cel al Brigăzii 282 Blindată „Unirea Principatelor” deplâng plecarea prematură la cele veșnice a camaradului lor, caporal CONDRAT NICOLAE, ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în data de 20 iulie 2023.

Suntem alături de familia îndoliată, asigurând-o de sprijin necondiționat și întreaga compasiune, în aceste momente de tristeţe şi adâncă suferinţă.

Fie ca bunul Dumnezeu să-i asigure odihna veşnică printre aleşii săi, iar familia îndurerată să o binecuvânteze cu putere pentru a trece peste această grea despărţire!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

***

Caporalul cls. I CONDRAT NICOLAE s-a născut la data de 14 mai 1977, în localitatea Focșani, județul Vrancea. Ulterior absolvirii, în anul 1997, a cursurilor Grupului Școlar de Electrotehnică Focșani, a efectuat stagiul de militar în termen la U.M. 01026 Craiova. Trei ani mai târziu, în anul 2001, și-a început cariera ca militar angajat, la Batalionul 280 Infanterie Mecanizată „Căpitan Valter Mărăcineanu”. Începând din anul 2013 și-a desfășurat activitatea la Batalionul 469 Sprijin Logistic „Putna”, pe funcția de șofer.

În cei peste 20 de ani de carieră, caporal cls. I CONDRAT NICOLAE a fost apreciat de superiorii săi pentru seriozitatea, dăruirea și implicarea manifestate de-a lungul cariere. Astfel, calificativele obținute au fost foarte bune, iar în anul 2018 militarul a fost avansat „la excepțional” de comandantul Batalionului 469 Sprijin Logistic „Putna”.

Caporalul cls. I CONDRAT NICOLAE s-a bucurat și de aprecierile camarazilor pentru firea jovială și disponibilitatea manifestată ori de câte ori i s-a solicitat sprijinul.

Militarul a fost veteran al teatrelor de operații, cu 4 misiuni executate în Kosovo, Irak și Afganistan.

Caporalul cls. I CONDRAT NICOLAE era căsătorit și avea doi copii.

 

Sursa text și foto: Facebook/Brigada 282 Blindată „Unirea Principatelor”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?