Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Futsal – ACS Mausoleul Mărășești, două amicale cu vicecampioana României

 

  • Miercuri, 26 iulie și joi, 27 iulie, la Mărășești va veni vicecampioana Futsal Klub Odorheiu Secuiesc

Nou promovata în Liga I la futsal, ACS Mausoleul Mărășești, are ca obiectiv calificarea în play-off la finalul primului său an în Liga 1. Aparent ușor de atins, în realitate dificil, pentru că există patru grupări foarte puternice pe care nu prea le pot depăși, și altele trei cu care cu care mărășeștenii se vor afla în concurență pentru locurile 5-6. Cel puțin așa arată lucrurile acum, în perioada de pregătire a viitorului sezon. De aceea, managerul Romeo Drăgan și conducerea tehnică a echipei au organizat un program de meciuri de verificare care va începe cu două amicaluri ce pot fi mai mult decât relevante pentru forța de joc a ACS Mausoleul. Și vor ajuta, cu siguranță, la omogenizarea unei grupări cu jucători foarte valoroși, dar veniți de la echipe diferite.

Pe pagina de facebook a ACS MM a fost postat anunțul: Suntem deosebiți de încântați să vă anunțăm că vom disputa două meciuri amicale cu una dintre cele mai galonate și valoroase echipe din istoria futsalului românesc, actuala vicecampioană, formația FK Odorheiu Secuiesc. Cu un lot valoros și un antrenor pe măsură, echipa harghiteană ne va face onoarea de a ne vizita pe 26 și 27 iulie. Vă vom ține la curent cu orele de disputare ale meciurilor. Sperăm să ne ridicăm la înălțimea partenerilor noștri și să vă avem lângă noi în sală în număr cât mai mare!”

La formația din Mărășești, care are staff-ul tehnic format din Marius Cozma – antrenor principal, Ion Dumitru – antrenor secund, Cristian Marin – antrenor cu portarii și portar și Remus Popa – pentru pregătirea fizică  au fost transferați până acum Mimi Stoica, Robert Vîrlan, Ovidiu Aramă,Ion Al Ioani,Fernando Dobre,Ovidiu Tudose,Eduard Petre, Cristian Goșa, ultimii doi (în foto) veniți recent de la West Deva.

          Se conturează la Mărășești o echipă de futsal cum nu cred că a avut Vrancea! Iar iubitorii acestui sport spectaculos se pot convinge că este așa urmărind în  Sala Polivalentă din Mărășești meciurile din 26 și 27 iulie!  

Sursa foto, Facebook ASC Masoleul Mărășești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?