Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Fotbal – Astăzi, meci de Cupa României și Academia de Fotbal Social, la Adjud!

 

  • De la ora 16:00, Academia de Fotbal Social
  • De la ora 18:00, în Cupa României, CSM Adjud 1946 – Voința Cudalbi

Sâmbătă, 15 iulie, pe Stadionul  Municipal din Adjud va fi debutul formației locale CSM 1946 în ediția 2023-2024 a Cupei României. Partida pe care adjudenii o vor disputa în compania Voinței Cudalbi va fi prefațată, de la ora 16:00, de a doua acțiune din proiectul Academia de Fotbal Social lansat de AJF Vrancea la Panciu, la 21 iunie. În centrul de la Adjud, antrenorii coordonatori ai proiectului – Paul Cioran, Octavian Bucătaru și Sorin Damian vor conduce antrenamentul a zeci de copii din Adjud și localitățile învecinate și care își doresc să joace fotbal. Într-un comunicat al AJF Vrancea este precizat că „Academia de Fotbal Social este un proiect ce constă în două antrenamente pe săptămână, în opt centre de pregătire, din județul Vrancea, similare cu cele din centrele de selecție ale clubului AC Milan… Este un proiect finanțat de Consiliul Județean Vrancea și derulat de AJF Vrancea. Academia de Fotbal Social poate fi începutul unui drum spre performanță. Scopul proiectului este instruirea și pregătirea elevilor, pe baza unei metodologii moderne şi unitare. În cadrul proiectului va fi monitorizată pregătirea sportivă și școlară a copiilor participanti, astfel încât aceştia să progreseze pe ambele planuri şi să reprezinte modele de urmat”.

În Cupa României, CSM Adjud 1946 – Voința Cudalbi, avancronică

De la ora 18:00, se vor afla față în față în Grupa a 2-a a Regiunii 7 Sud-Est a Cupei României, CSM Adjud 1946, câștigătoarea competiției în Vrancea și Voința Cudalbi, deținătoarea trofeului Cupei în județul Galați. Pentru oaspeți este al doilea meci în grupă, după ce miercuri, 12 iulie, s-au impus cu 3-1 (2-1), pe teren propriu, în partida cu Hamangia Baia. Formația din Cudalbi a participat la barajul pentru promvarea în Liga a III-a, dar a fost eliminată de campioana Brăilei, Viitorul Șuțești. În tur a fost 0-0 la Șuțești iar în retur Voința a fost întrecută cu 2-1 pe teren propriu. Ceea ce ar putea arăta că gălățenii se descurcă mai bine pe teren străin, posibil semnal de atenție pentru CSM Adjud 1946. Formația din Adjud, cu un nou antrenor principal, Andrei Întuneric, are ca obiectiv promovarea în Liga a III-a la finalul viitorului sezon, dar nu are cum să nu-și propună și un drum cât mai lung în Cupa României. După întâlnirea de sâmbătă seară, va urma la 19 iulie deplasarea pentru jocul de Hamangia Baia. În situația, mai mult decât posibilă, în care ar câștiga Grupa a 2-a, CSM Adjud 1946 ar disputa finala Regiunii 7 Sud-Est, foarte probabil cu nou promovata Axiopolis Cernavodă, învingătoare marți cu 6-2 în fața câștigătoarei Cupei din Județul Brăila, Victoria Traian.

Pe pagina de facebook a CSM Adjud 1946, conducerea clubului a postat apelul: „Vă așteptăm în număr cât mai mare în tribunele Stadionului Municipal să fiți alături de echipa noastră, în primul joc din faza grupelor a Cupei României! Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?