Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Minifotbal – Viitorul Grafit Décor Câmpineanca, participare onorabilă la Turneul Final al Campionatului Național

  • Deplasarea echipei la Turneul Final a fost susținută financiar de Primăria și Consiliul Local Câmpineanca
  • Vineri, la Sibiu, a început Turneul Final al Cupei României

Campioana ediției 2022-2023 a Ligii de minifobal Vrancea, Viitorul Grafit Décor Câmpineanca, a participat, în perioada 23-25 iunie, la Turneul final al Campionatului Național de la Bistrița. Își câștigase acest drept după ce se clasase pe locul 4 la Zona Est a Campionatului Național, care a avut loc la Iași. Era pentru al doilea an consecutiv când formația din Câmpineanca, manageriată de Jani Oltianu și Cristi Petrea se califica pentru Turneul Final. Anul trecut nu s-a putut prezenta pentru că nu a reușit să găsească banii de care avea nevoie.

În acest an, Consiliul Local Câmpineanca, la propunerea Primarului Tudorel Ivan, a aprobat un proiect de finanțare al clubului și echipa a evoluat la întrecerea celor mai bune 32 de grupări de minifotbal din România. ”Mulțumim pentru aceasta și pentru că ne sunt alături domnului Primar și domnilor consilieri. Am onorat susținerea oferită prin prestațiile noastre pe teren și în afara lui. Chiar dacă nu am promovat din grupă, am produs o impresie foarte bună. Inclusiv fostul fotbalist de excepție, Lucian Sîmărtean, ambasador al Turneului împreună cu altă legendă a fotbalului din România, Gavrilă Balint, ne-a spus că avem echipă cu un joc foarte bun și plăcut și dacă am fi avut lotul întreg puteam să urcăm cel puțin între primele 16 formații din România”, mi-a spus Jani Oltianu.

La Bistrița, din lotul Viitorului Grafit Décor au lipsit Răzvan Crăciun, Claudiu Mihai, Gabriel Lazăr, Daniel Oltianu. Iar în ziua meciului decisiv, Viorel Costea și Răzvan Mihalache au avut examenul de bacalaureat dimineața după care au mers la Bistrița ca și Gicu Iordache care și-a susținut dimineața examenul de licență la Galați, așa cum mi-a mai spus Jani Oltianu.

La Turneul Final de la Bistrița, Viitorul Grafit Décor Câmpineanca a deplasat lotul alcătuit din Răzvan Mihalache, Adrian Oltianu, Cătălin Grama, Florin Nistor, Ștefan Lupu, Florentin Mănăilă, Gicu Iordache, Florin Badiu, Viorel Costea.

          La Bistrița, în primul joc, Viitorul Grafit Décor a fost întrecută cu 1-0 de campioana națională din 2022, Nova Vita Tg.Mureș. A urmat egalul de 1-1 cu Luxury Team București, dar meciul a fost pierdut la lovituri de departajare și înfrângerea cu 0-1 din partida cu gazdele de la RAAL, care aveau să dispute finala!

Vrâncenii nu au urcat în tururile superioare al Turneului Final, dar managerii echipei ca și jucătorii au căpătat un plus de experiență competițională ce le va fi de folos în viitoarele competiții la care vor participa.

Promar Décor și Măcelăria Dana, la Cupa României!

La Sibiu, începând de vineri, 7 iulie, până duminică, 9 iulie, vor avea loc întrecerile Cupei României la minifotbal. Își vor juca șansele la câștigarea Trofeului 96 de formații între care si echipele focșănene Promar Décor și Măcelăria Dana.Grafit Décor face parte din Grupa a II-a împreună cu Colosseum Iași și Sonic Friends București iar Măcelăria Dana, din Grupa a XI-a, alături de AS Danubius Drobeta și Safety Group Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?