Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Evaluarea Națională 2023: Au fost afișate primele rezultate; NOUĂ medii de 10 în Vrancea!

Astăzi au fost afișate rezultatele inițiale de la Evaluarea Națională din acest an, atât în centrele de examen, cât și online, pe site-ul http://evaluare.edu.ro/. Potrivit edupedu.ro, ,,comunicarea rezultatelor se realizează anonimizat, respectându-se prevederile GDPR în materie. Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților, acestea fiiind distribuite, pe bază de semnătură de primire, la proba de limba și literatura română”.

Lista candidaților ce provin din judeţul VRANCEA,
ordonați descrescător după media obținută poate fi accesată la acest LINK

În Vrancea, în acest an sunt nouă medii de 10, obținute de: doi elevi de la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Focșani, doi elevi de la Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” Focșani, un elev de la Colegiul Național „Al. I. Cuza” Focșani, un elev de la Colegiul Național „Unirea” Focșani, un elev de la Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” Odobești, un elev de la Școala Gimnazială „Adrian Păunescu” Focșani și un elev de la Școala Gimnazială „Ion Basgan” Focșani.

Elevii care nu sunt mulțumiți de rezultate, vor putea depune contestații. Sursa menționată anterior precizează faptul că, ,,contestațiile pot fi depuse la centrele de examen sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 28 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 29 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00).
Candidații care depun/transmit contestațiile completează, semnează și depun/transmit și o declarație-tip în care se menționează că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Documentele sunt semnate și de către părinții/reprezentanții legali ai candidaților minori”.
După soluționarea contestațiilor, rezultatele finale vor fi afișate marți, 4 iulie a.c..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?