Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

VIDEO/FOTO! Cei doi dispăruți, tată și fiu, au fost găsiți! IMAGINI din timpul căutărilor

Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea a informat, duminică, la ora 9.28, că persoanele dispărute (tată și fiu) în zona Lepșa „au fost găsite tefere, la aproximativ 4 km. de intrarea în rezervație. Ambele persoane nu au suferit vătămări, s-au adăpostit în punctul cunoscut sub denumirea «Cabana La Pândar»”, potrivit comunicatului IPJ Vrancea.

Tatăl, de 49 de ani și fiul său, de 12 ani, au fost dați dispăruți sâmbătă, în jurul orei 12.00, după ce au pornit pe un traseu montan din comuna Tulnici, sat Lepșa și nu s-a mai știut nimic despre ei. Operațiunile de căutare s-au desfășurat pe timpul nopții și au  continuat duminică dimineață, într-o zonă în care semnalul telefonic este foarte slab, după cum a informat Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea.

La căutări au fost mobilizate echipe mixte formate din polițiști, jandarmi, pompieri, salvamontiști și reprezentanți ai unui club off-road care desfășoară activități de căutare.  Zona Tulnici s-a aflat sâmbătă după-amiază sub incidența a două alerte Cod roșu, de ploi torențiale și de inundații.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?