Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Gospodării inundate la Garoafa, copaci doborâți de vânt la Țifești

Intervenții ale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din comunele vrâncene Garoafa și Țifești, după ploaia torențială și vijelia care au lovit județul nostru, din această după-amiază. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea a transmis că „până acum nu au fost înregistrate situații deosebite.
În comuna Țifești, sat Bizighești, SVSU Țifești a intervenit pentru înlăturarea a doi copaci căzuți pe un drum comunal, iar în comuna Garoafa, SVSU intervine pentru evacuarea apei din șapte curți”, a precizat, în urmă cu puțin timp, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

În această după-amiază, două localități din zona montană a Vrancei, Soveja și Tulnici, s-au aflat sub incidența unei averizări meteo nowcasting Cod roșu de ploi torențiale, descărcări electrice și grindină, în timp ce pe râul Putna, în zona localității Tulnici, a fost instituită o avertizare hidrologică Cod roșu de inundații. În restul județului sunt în vigoare două avertizări Cod galben: de instabilitate atmosferică, până duminică la ora 10.00, respectiv de caniculă, până la sfârșitul zilei de sâmbătă.

foto cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?