Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Intervenție de urgență la Broșteni: un bărbat care amenința că se aruncă de pe un pod, salvat de polițiști

Aseară, ora 20.15 – polițiștii Secției 9 Poliție Rurală  au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat amenință că se aruncă de pe pilonul unui pod din Broșteni.

Echipajul de poliție format din Cristina și Silviu a ajuns imediat la fața locului. Cunoscând bine zona și implicit populația, au intuit unde se afla bărbatul, iar silueta pe care au zărit-o de la distanță le era familiară. Bărbatul s-a aflat de mai multe ori în situații în care a avut nevoie de ajutor.

Cu mult tact, au reușit să relaționeze cu bărbatul care ajunsese la o înalțime considerabilă, 15 m față de albia râului, după ce s-a urcat pe un pilon al podului.

Cei doi polițiști i-au câștigat treptat încrederea iar în câteva minute, l-au convins să facă alegerea cea mai bună. Bărbatul a coborât în siguranță și le-a spus colegilor că are nevoie de ajutor.

20.35 – la fața locului, bărbatul a primit îngrijiri de la echipajul medical, care, ulterior l-a transportat la o unitate medicală pentru efectuarea investigațiilor de specialitate.

În prezent, Cristina este șefa Postului de poliție Broșteni și lucrează în zonă de 5 ani. A preluat nu doar funcția de la fostul ei șef, dar și determinarea de a încerca să  fie întotdeauna, la timp, acolo unde semenii se află în nevoie.

https://www.facebook.com/www.politiaromana.ro/posts/3694541877323686

Silviu este la început de carieră iar pentru el, a fost prima intervenție de acest gen.

Pentru ambii, tura de ieri s-a încheiat cu multă împlinire sufletească.

Cristina și Silviu, vă mulțumim că ați fost la înălțime!

Sursa text și foto: Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?