Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Biroul de Relații Externe al CJ Vrancea a fost modernizat

Cădirea care aparține Consiliului Județean, de lângă Hotel Vrancea din Focșani, a fost reabilitată, a anunțat președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma. ,,Biroul de Relații Externe și dezvoltare regională din centrul municipiului Focșani a fost modernizat, după o reabilitare care a durat doar un an, cu fonduri din bugetul propriu al județului. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în acest proiect!”, a declarat Cătălin Toma.

Lucrările au constat în intervenții la clădirea existentă (termoizolare, înlocuirea tâmplăriei, refacerea pardoselilor, a acoperișului, etc). De asemenea, a fost adus mobilier nou pentru o bună funcționare a activității. Clădirea a fost construită în perioada 1979 – 1983, iar în anul 2020 a fost făcută o expertiză tehnică a imobilului, analiza arătând că se încadrează în clasa RS II de risc seismic, adică este susceptibil de avariere majoră în cazul unui cutremur. Din acest motiv, a fost propusă ca lucrare de intervenție inclusiv consolidarea structurii de rezistență.

În aprilie anul trecut, vrâncenii au fost întrebați de conducerea Consiliului Județean ce destinație să aibă clădirea de lângă Hotelul Vrancea. O decizie în acest sens urmează să fie luată după ce va fi făcută recepția lucrărilor. Printre propuneri s-au numărat: Palatul Copiilor, spațiu de pregătire pentru elevii olimpici, spațiu pentru activități informale, clădire de protocol.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?