Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Tânără fără permis și un adolescent de 16 ani, depistați conducând autoturisme

Dosare penale la regimul circulației rutiere

La data de 28 mai 2023, ora 16.15, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gugești au depistat în trafic, pe un drum de exploatare agricolă, asfaltat, din extravilanul comunei Dumbrăveni, un autoturism, condus de o tânără, în vârstă de 20 de ani, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că aceasta nu deține permis de conducere pentru vreo categorie auto.

La data de 28.05.2023, ora 20.00, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Panciu au depistat în trafic, pe DN 2L, în comuna Soveja, un autoturism, condus de un minor, în vârstă de 16 ani, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta nu este posesor de permis de conducere pentru vreo categorie auto.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 29 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nănești au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier care s-a produs în noaptea de 28/29.05.2023.

Din primele verificări efectuate rezultă faptul că în eveniment a fost implicat un singur autoturism, în care se afla doar conducătorul auto.

Întrucât bărbatul acuza dureri, polițiștii au solicitat ambulanța, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul și luării măsurilor legale ce se impun.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

Foto: Arhivă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?