Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Futsal – Retur de finală de Liga a 2-a, la Mărășești, cu două echipe de Liga I

          ACS Mausoleul Mărășești, singura echipă vrânceană de Liga 1 afiliată la Federația Română de Fotbal, va juca duminică, 21 mai, de la ora 19:00, pe teren propriu, cu CSM Târgu Mureș în returul finalei campionatului Ligii a 2-a la futsal. Va fi prima partidă pe care echipa manageriată de Romeo Drăgan o va juca în fața propriilor suporteri după ce a promovat, împreună cu adversara de duminică, CSM Târgu Mureș. Va fi disputa care va încheia competiția Ligii a 2-a, ambele formații fiind promovate. În prima rundă a finalei, duminică, 14 mai, la Târgu Mureș s-au impus gazdele cu 6-2. Pentru a deveni campionii Ligii a 2-a, jucătorii Mărășeștiului au nevoie de victorie la cinci goluri. Vor juca, foarte probabil, la cel mai bun nivel al lor și, dacă o vor obține, va fi o reușită impresionantă. Nu mai impresionantă, însă, decât promovarea în Liga 1. ACS Mausoleul va avea din nou susținerea galeriei, a tuturor suporterilor care vor face din nou neîncăpătoare Sala Polivalentă a orașului.

Până la ultimul act al ediției de campionat 2022-2023, ACS Mausolelul a câștigat Seria 1 în sezonul regular, în sferturi a trecut de Inter Gheorgheni după două victorii, 5-3 și 7-5 iar în semifinale a eliminat cu 2-0 și 2-3 pe ACS Kereszthegy Remetea.

          CSM Târgu Mureș, pregătită de selecționerul Naționalei României, Endre Kacso, a terminat pe locul al doilea în Seria 1 în sezonul regular, iar în sferturi a eliminat pe Futsal Ceahlăul Piatra-Neamț cu 9-5, 4-8 și lovituri de departajare! Formația din Târgu Mureș a obținut accesul în finală –implicit promovarea, după două victorii, 13-6 și 7-5 în fața ACS Șoimii Șimand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?