Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

UPDATE! Incendiu la dispensarul din Suraia

Trei autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit în urmă cu puțin timp în Suraia pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la dispensarul din localitate. Potrivit pompierilor vrânceni, incendiul a cuprins o magazie de lemne, flăcările extinzându-se pe o suprafață de aproximativ 30 mp. Nu au fost înregistrate probleme.

UPDATE! ISU Vrancea: În urmă cu puțin timp, trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit, în comuna Suraia, cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu la o magazie a dispensarului din localitate.
Intervenția promptă a pompierilor militari, care au acționat în cooperare cu voluntarii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Suraia, a limitat propagarea incendiului la dispensar, acesta cuprinzând acoperișul magaziei în suprafață de cca. 30 mp. și lemnele din interiorul acesteia. Cauza probabilă a incendiului este coș de fum deteriorat sau amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.
Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

UPDATE 2! ISU Vrancea:  În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un coș de evacuare a fumului defect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?