Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Mai multe incendii de vegetație în Vrancea! Salvamontiști, pompieri militari și voluntari încearcă să lichideze flăcările

La această oră, în județul Vrancea sunt mai multe incendii de vegetație pe care atât salvamontiștii, cât și pompierii militari și voluntari încearcă să le lichideze. Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a instituției, Salvamont Vrancea intervine în Dumitrești și în zona Hăulișca pentru stingerea unor incendii de vegetație. Pompierii vrânceni au precizat faptul că la Dumitrești sunt anunțate două incendii de vegetație, unul în satul Tinoasa, și celălalt în satul Dumitrești Față. La aceste intervenții acționează Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Dumitrești, Detașamentul de Pompieri Râmnicu Sărat, Punctul de Lucru Dumbrăveni și Salvamont Vrancea.

Și la Negrilești este un incendiu de vegetație, acolo intervenind pompierii din cadrul Punctului de Lucru Tulnici și Obștea Negrilești. La incendiul de vegetație de la Țifești intervin pompieri din cadrul Stației de Pompieri Panciu cu două autospeciale de atingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și SVSU. Iar pe DN 2 D, pe drumul spre Bolotești, au fost anunțate alte două incendii, unul de vegetație, altul la o magazie, și intervin pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Din păcate, vântul le cam dă bătăi de cap salvatorilor, misiunile lor fiind îngreunate.

foto cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?