Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Proiectul privind amenajarea parcului din Suraia a fost scos la licitație

Maria Stroe, primarul comunei Suraia:

O veste bună pentru surăieni, indiferent de vârstă! Am scos la licitație proiectul nostru pentru amenajarea unui parc în Suraia, un loc în care să se regăsească zone destinate distracției pentru copii, organizate pe categorii de vârstă, dar și zone de agrement și petrecere a timpului liber pentru toți locuitorii comunei noastre, inclusiv pentru cei care vin aici în vacanțe.

Parcul de 4.192 mp va fi amenajat pe un teren din localitate, Zona Gară-Restaurant Aurora , unde vom avea, potrivit proiectului, zone de agrement, piste de biciclete, mese de șah, bănci pentru odihnă, cișmele racordate la apă potabilă, toalete publice și locuri de parcare, atât pentru auto cât și pentru biciclete. Valoarea obiectivului de investiții se ridică la 1,3 milioane lei fără TVA.

Am ținut să vă transmit această veste bună de ceva timp, mai ales că în sfârșit, după multă așteptare, au ajuns și avizele tehnice de la CFR și Electrica. De acum, sper ca toți pașii birocratici să fie parcurși fără sincope pentru a ne bucura cu toții de un proiect la care am visat pentru comunitatea noastră!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?