Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

GALERIE FOTO: Laurus Medical Focșani vă așteaptă într-o nouă locație

Noul an vine cu o veste bună. Laurus Medical Focșani, parte din grupul Medicover, vă așteaptă într-o nouă locație centrală (fostul BIG) pe strada Maior Gheorghe Pastia, nr. 1, etaj 1. Aici, pacienții au acces la o echipă medicală cu experiență și pregătire internațională, proceduri și echipamente de ultimă generație. Noua clinică este situată într-o locație modernă și spațioasă, amenajată după cele mai noi standarde medicale, beneficiind și de un lift care permite persoanelor cu deficiențe locomotorii să ajungă ușor la etaj.

14 ani de Laurus Medical în Vrancea

Povestea Laurus Medical a început în Vrancea în urmă cu aproximativ 14 ani. La acea vreme, „dorința a fost de a deschide o clinică de nișă care să trateze problemele ano-rectale, respectiv hemoroizi, fisuri anale, dar și afecțiunile ce țin de Gastroenterologie și Dermatologie‟, spune Dragoș Nițu, director operațional Laurus Medical. Medici din Vrancea, București și Galați, au contribuit constant la îmbunătățirea serviciilor clinicii, astfel că Laurus Medical s-a dezvoltat susținut în toți acești ani.

S.C. Laurus Medical este acreditată de A.N.M.C.S. (Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate) ca spital, categoria II. Prin urmare, vorbim de o unitate medicală unde pacientul vine cu încredere, primind certitudinea faptului că beneficiază de cele mai bune servicii medicale. Laurus Medical Focșani face parte din grupul Medicover, unul dintre cei mai mari furnizori privați de servicii medicale, cu peste 28 de ani de activitate în România. Grupul Medicover are sediul central în Suedia și deține o prezență internațională în opt țări.

Noutăți

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pacienților, Laurus Medical a dezvoltat în Vrancea noi specialități medicale. Pe lângă Proctologie, Flebologie, Gastroenterologie (servicii în contract cu Casa de Asigurări de SănătateVrancea), Dermatologie, Urologie, Obstetrică Ginecologie, Chirurgie Generală, Cardiologie și Endocrinologie, pacienții au acces și la: Neurologie, Chirurgie Plastică, ORL, Medicină Internă, Alergologie, Chirurgie Vasculară și Ortopedie.

Misiunea noastră este să aducem pacienților proceduri medicale unice realizate de medici cu experiență și echipamente de ultimă generație. Suntem atenți și receptivi la nevoile și valorile pacienților noștri. Am demonstrat în cei peste 14 de activitate că ajutăm pacienții să-și atingă potențialul maxim de sănătate în cel mai eficient mod posibil, că tratăm fiecare pacient cu demnitate, într-o atmosferă de respect reciproc și echitate‟, spun reprezentanții Laurus Medical.

Ce aduce nou anul 2023 în specialitățile Proctologie și Flebologie? Pentru tratamentul hemoroizilor, pacienții beneficiază de Tratament LASER ultramodern, „fără internare și cu o viteză mare de recuperare‟. Tratamentul LASER este un tratament minim invaziv, cu rezultate remarcabile în comparație cu tratamentul chirurgical clasic. Acesta poate fi efectuat chiar și pentru hemoroizi de gradul 4, iar rezultatele sunt foarte bune!‟.

Și în cazul Flebologiei vorbim de tratament LASER „de ultimă generație, laser endovenos, cu fascicul radial de 360. Este un tratament minim invaziv, fără durere și fără cicatrici. Recuperarea este imediată, iar rezultatele spectaculoase și de durată‟.

Important de reținut. Atât în cazul Proctologiei, cât și Flebologiei, „după efectuarea procedurii, pacientul beneficiază – în perioada post-intervenție, de ședințe de control GRATUITE la o săptămână și respectiv o lună. Astfel, Clinica Laurus Medical asigură pacienților rezultate favorabile, urmărind evoluția vindecării pacientului ‟. De asemenea, la Laurus Medical, pacienții beneficiază și de servicii de recoltare analize care sunt prelucrate de Synevo, lider în diagnosticul de laborator din România.

Laurus Medical Focșani dispune de aparatură de endoscopie digestivă Fuji, de ultimă generație și de electrocauter cu argon, cu care se realizează investigații și polipectomii, precum și ecografii de înaltă performanță.

La clinica Laurus Medical Focșani, pacienții au acces la medici din Vrancea, precum și din Iași, Galați și București, cu o vastă experiență în domeniu, majoritatea colaborând cu această clinică de peste 10 ani. Programările se fac telefonic, la numărul: 0237 231 888.

Informații utile Laurus Medical Focșani:

Adresa: strada Maior Gheorghe Pastia, nr. 1, etaj 1

Contact programări: 0237 231 888

Site: https://www.laurusmedical.ro/focsani/

Facebook: https://www.facebook.com/Laurusmedicalfocsani

Program de lucru:

LUNI-VINERI – 08:00-20:00

SÂMBĂTĂ – 08:00-14:00

DUMINICA – ÎNCHIS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?