Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VIDEO/FOTO! Pavel Bartoș aplaudat în picioare de publicul de la Happy Cinema Focșani. „«Ramon», un film pentru toată lumea!”

Sociabil, glumeț, cu zâmbetul larg, dornic să facă poze și să vorbească cu toată lumea. Îl știm cu toții de la televizor, dar puțini am avut poate ocazia să vorbim față în față cu el. Pavel Bartoș, căci despre el este vorba, a fost vineri seară la Happy Cinema Focșani în turneul de promovare a filmului „Ramon” în care joacă rolul principal. N-a venit singur, ci alături de regizorul Jesús del Cerro.

«Ramon» este povestea unui om simplu, dar cu bun simț. Iar acum, un om cu bun simț este un superOM. Ramon caută iubirea și după se întâmplă multe lucruri. Filmul a apărut în cinematografe din 3 februarie. Cu Pavel sunt prieten din 2008, și a fost foarte frumos la filmări. Dacă vii la «Ramon», după o oră și jumătate (cât durează filmul), o să fii mai bucuros, pentru că este un film foarte frumos. Cred că în aceste momente, să fii mai bucuros este important. «Ramon» este pentru toată familia”, spune regizorul, Jesús del Cerro.
Originar din Spania, Jesús del Cerro este regizorul mai multor filme cunoscute românești, și chiar seriale TV, printre care: „HO, HO, HO” – o comedie de Crăciun care-l aduce în atenția publicului pe Ștefan Bănică Junior, „HO, HO, HO 2: O loterie de familie” din distribuția căruia face parte și Andreea Marin, „Miami Bici” în care joacă și Codin Maticiuc și sezoanele 1-3 din „Vlad”.

Cine este Ramon… „cu a mut”?!

Scenariul filmului „Ramon” este scris de Pavel Bartoș și Anghel Damian – actorul din serialul „Vlad”. Ideea a apărut în urmă cu aproximativ 5 ani, însă abia în luna februarie a acestui an filmul a ajuns în cinematografe. „Ideea lui Ramon a apărut în urmă cu 5 ani. Însă de vreo 3 ani a început să se materializeze și tot de atunci Jesús crede în visul meu și a făcut din visul meu, visul lui. Iată că astăzi a ieșit această bucurie de film. E un film la care poate veni toată lumea”, spune Pavel Bartoș.
Ramon este imaginea omului simplu, de la țară, muncitor și respectuos care încearcă să vadă binele din jur. „Este povestea unui om simplu care luptă pentru ceea ce crede el. Cred că aici ne și asemănăm: atunci când credem în ceva, mergem până la capăt. Este un om simpliu care se îndrăgostește de cea mai frumoasă femeie din lume și luptă pentru acea dragoste. Pavel se regăsește mult în Ramon.
Și eu am luat contact cu București-ul și cam așa am fost de derutat și copleșit, dar apoi m-am revenit. Cred în bunătate, cred în faptul că oamenii sunt buni și că viața este frumoasă, numai că trebuie noi să realizăm acest lucru și să ne bucurăm de ea zi de zi, nu doar de Paști sau de Crăciun cum, din păcate, tindem să o facem. Viața e tare faină, doar să realizăm acest lucru”, a concluzionat Pavel Bartoș.
La finalul filmului, toți oamenii din sală s-au ridicat în picioare aplaudându-i pe Pavel Bartoș și Jesús del Cerro. Cu câteva poze pregătite pentru rețelele de socializare, un autograf și o stare de bine, oamenii au plecat mai fericiți de la cinema. Ba chiar i-au cerut regizorului și „Ramon 2”. Dacă nu ați fost încă la cinema să vedeți filmul, trebuie să o faceți. Haideți să dăm o șansă fericirii să facă parte din viața noastră în fiecare zi. Cât te costă să zâmbești?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?