Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

Baschet – Astăzi, CSM Focșani 2007 joacă acasă primul joc din faza a doua!

  • CSM Focșani 2007 – CSM Târgu Mureș, Sala Polivalentă, ora 17:00

Pentru echipa de baschet seniori a CSM Focșani 2007 astăzi, 3 februarie, începe, practic, un nou campionat, cel al formațiilor intrate după prima fază pe locurile 11-18. Vor fi opt meciuri, tur-retur, la capătul cărora se va intra într-un sistem de play-off, play-out, încheiat cu desemnarea celor două retrogradate. Își vor juca șansele CSM Galați care vine în grupă cu 6 victorii, CSM Ploiești, cu 5 victorii, CSM Târgu Mureș și Steaua București, cu câte 4 victorii, CSM Focșani 2007 și CSM VSKC Miercurea Ciuc, cu câte 2 victorii, CSM Târgu Jiu, cu o victorie și Laguna București, fără nici o victorie. În play-off se va juca în sistemul locul 11 cu 18, 12-17, 13-16, 14 cu 15, cu 3 jocuri din 5, cu primele formații urmând să joace de trei ori pe teren propriu.

De aceea pentru focșăneni este foarte important să se claseze la finalul fazei a doua pe unul dintre locurile 11-14! Pentru asta are nevoie de cât mai multe victorii din dublele cu formațiile din Ploiești, Târgu Mureș, Miercurea Ciuc și Târgu Jiu! În turul fazei a doua, CSM Focșani 2007 are programul: 3 februarie, ora 17, în Sala Polivalentă, cu CSM Târgu Mureș, la 8 februarie, în deplasare la CSM Baschet Petrolul Ploiești și la 11 martie, acasă, cu CSM VSKC Miercurea Ciuc.

Partida de astăzi, cu nou promovata CSM Târgu Mureș este pentru focșăneni un foarte bun prilej pentru a face a treia victorie! Datele statistice comparative îi indică pe oaspeți favoriți, însă pe teren nu va intra statistica! Vor intra jucătorii care se pot concentra, pot avea determinarea pentru a câștiga meciul cu echipa lor. Este de așteptat ca în această postură să fie gazdele, așa cum au făcut-o în partida cu Dinamo București!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?