ULTIMA ORĂ! VIDEO și FOTO! Primarul comunei Mera, Ion Sticlaru, a fost condus astăzi pe ultimul drum

0
8332

Astăzi, familia, prietenii, colegii și localnicii l-au condus pe ultimul drum pe Ion Sticlaru, primarul comunei Mera. Moartea fulgerătoare a edilului a lăsat în urmă multă durere și un gol care nu va putea fi acoperit niciodată pentru cei care l-au cunoscut. Vă reamintim faptul că Ion Sticlaru a murit duminică, 29 ianuarie 2023, la un spital din București, unde fusese internat de câteva zile. În timpul ședinței ordinare a Consiliului Județean (CJ) Vrancea de azi-dimineață, Constantin Guguianu, consilier județean PSD, a propus „un minut de reculegere în memoria celui care a fost primarul comunei Mera, Ion Ticu Sticlaru‟.

Toți cei prezenți în sala de ședință s-au ridicat în picioare în semn de respect. De altfel, Cătălin Dumitru Toma, președintele CJ Vrancea a postat zilele trecute pe pagina de Facebook un mesaj de condoleanțe: „Administrația publică locală din Mera este în doliu. Primarul Ion Sticlaru a trecut la cele veșnice. Edilul conducea Primăria din Mera din anul 2008. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!‟. Și pe pagina de Facebook a PSD Vrancea a fost postat un mesaj de condoleanțe: „Colegul nostru, primarul destoinic al comunei Mera, Ion Sticlaru, din păcate a plecat mult prea repede dintre noi! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate‟.

 

Greu, foarte greu să pierzi un asemenea primar‟

Astăzi, clopotele bisericii n-au vestit doar sărbătoarea „Întâmpinarea Domnului‟, ci și tristețea comunității Mera pricinuită de moartea primarului Ion Sticlaru. Sute de oameni l-au condus astăzi pe ultimul drum. Întreaga comunitate a îmbrăcat haine de doliu, iar pe chipul oamenilor se citea tristețea. Este frig afară, dar parcă mai frig în suflet când te gândești că te desparți de un om bun, un om de a cărui prezență sperai să te mai bucuri. Este greu să descrii ce simte familia, ce simt prietenii, ce simt cei care l-au cunoscut pe Ion Sticlaru, însă, un lucru este sigur, lipsa lui va fi resimțită.

La funeraliile primarului Ion Sticlaru au fost prezenți și Cătălin Dumitru Toma – președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan – vicepreședintele CJ Vrancea, Cristi Valentin Misăilă – primarul municipiului Focșani, Nicușor Halici – prefectul județului Vrancea și o parte din primarii din Vrancea.

 

Pe contul de Facebook al Primăriei Mera zeci de persoane au postat mesaje de condoleanțe: „Ce pot să zic?! O mare pierdere pentru comună și nu știu dacă în viitor vor mai avea parte de așa primar. Greu, foarte greu să pierzi un asemenea primar. Dumnezeu-le, iei numai oameni buni!‟; „Nu credeam să aud una ca asta, am rămas fără cuvinte… Un om pentru oameni, un om deosebit, prieten cu toată lumea, devotat și sufletist….Odihnă veșnică, condoleanțe familiei și putere să treceți peste această grea supărare‟;
„Dumnezeu să vă ierte, domnule primar și bun conducător al comunei noastre Mera. Ne-ați înflorit comuna cu realizările dumneavoastră, ne-ați ajutat pe fiecare cu drag și ne-ați îndrumat cum e mai bine. Ne-ați părăsit prea devreme, domnule primar, și ne-ați lăsat cu o durere în inimă pe fiecare locuitor al comunei. Sincere condoleanțe familiei și putere. Dumnezeu să vă ierte! Nu vă vom uita!‟; „Dumnezeu să va ierte, domnule primar! Ați fost o persoană de încredere, ce merită tot respectul din plin! Veți rămâne veșnic în gândurile noastre!‟.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndurerate și celor care l-au cunoscut pe primarul Ion Sticlaru. Dumnezeu să-i vegheze somnul în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here