Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO! Ciocnire violentă între un taxi și un autoturism, în zona Pensiunea Dana 1; două persoane rănite

Două autoturisme s-au ciocnit violent în urmă cu puțin timp în Focșani, la intersecția străzilor Cotești și Gh. Potop, zona Pensiunea Dana 1. În urma impactului puternic, una dintre cele două mașini, un taxi, a intrat în zidul unei clădiri din zonă. Potrivit IPJ Vrancea, două persoane de gen feminin, aflate în taxi (șoferița și o pasageră) au fost rănite. Vom reveni cu informații.

UPDATE!  „Prin apel 112 a fost sesizat faptul că în Focșani, la intersecția străzilor Cotești și Gheorghe Potop a avut loc un accident rutier .

Polițiștii Biroului Rutier se află la fața locului iar din primele verificări rezultă faptul că un taxi ar fi intrat în coliziune cu un autoturism și ulterior cu zidul unul imobil.

Două persoane au suferit leziuni, respectiv femeia care conducea autoturismul în regim taxi și o pasageră”, a transmis Biroul de presă al IPJ Vrancea.

La fața locului a intervenit un echipaj al Detașamentului de Pompieri Focșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și cu descarcerarea, una dintre cele două victime fiind încarcerată. „Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea a preluat cele două victime (una cu traumatisme la membrele inferioare și cealaltă cu traumatism cranio-cerebral) și le-a transportat la spital”, ne-a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea.

Reprezentații SAJ Vrancea au precizat faptul că victimele rezultate în urma accidentului rutier produs în această dimineață au ajuns la spital. ,,Astăzi, 25.01.2023, SAJ Vrancea a răspuns la solicitare pentru un accident rutier în Focșani, strada Cotești. În accident au fost implicate două autoturisme. La solicitare s-au deplasat două echipaje de urgență SAJ și echipajul SMURD de descarcerare. S-au identificat două victime de sex feminin într-un taxi, încarcerate, conștiente.
Prima victimă 26 ani, conștientă, pasager cu politraumatism prin accident rutier a fost preluată de echipajul de urgență tip C2 cu medic și transportată la UPU Focșani.
A doua victimă 54 ani, conducător auto, conștientă cu traumatism cranian închis și traumatism de membru inferior, este preluată de echipajul de urgență tip B 2 și transportată la UPU Focșani”, a transmis purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?