Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Replică la solicitarea primarului Misăilă privind finanțarea CSM Focșani 2007 de către CJ Vrancea

Departamentul de comunicare al PNL Focșani a răspuns, printr-un comunicat de presă,
scrisorii deschise prin care primarul Cristi Misăilă solicită ca administrația județeană să aloce 1,6 milioane lei pentru CSM Focșani 2007:
„Primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă, a ajuns să critice Consiliul Județean Vrancea, căutând, culmea, alte explicații ale inițiativei conducerii CJ de a-i premia pe cei mai buni sportivi și antrenori vrânceni ai anului 2022. CJ Vrancea a făcut ceva firesc și a recompensat performanțele de peste an ale campionilor, aceștia fiind vectori de imagine ai întregului județ, inclusiv ai municipiului Focșani. Bugetul de premiere a fost alocat încă de la începutul anului, cu transparență și responsabilitate.
Nu cu foarte multă vreme în urmă, primarul Misăilă mințea spunând că administrația județeană nu a susținut sportul în acest an, dar apoi a fost nevoit să admită că mai multe ramuri sportive au fost susținute de către Consiliul Județean Vrancea. Iar acum, administrația județeană a demonstrat din nou că este alături de sport.
În altă ordine de idei, constatăm că primarul Focșaniului confundă bugetele și gestionarea fondurilor privind dezvoltarea județului cu asigurarea unor cheltuieli de funcționare pe care nu a știut să le gestioneze la nivelul cluburilor din subordinea municipalității. Misăilă nu înțelege că nu poți plăti salariile unor echipe sportive din cadrul clubului Primăriei cu banii Consiliului Județean”, se arată în comunicatul transmis de PNL Focșani.
„Prima obligație pe care o are un primar este să asigure funcționarea serviciilor, dar nici măcar de asta nu este în stare Misăilă. Are un buget anual de 70 de milioane de euro, a primit numai la ultimele două rectificări un total de 8 milioane și nu poate să găsească soluții în a-și gestiona bugetul propriu”, se mai arată în replica liberalilor, care continuă: „Îi recomandăm să înceteze cu văicăreala și să caute la el în curte soluțiile legale pe care le are pentru a rezolva problemele cu care se confruntă tocmai din cauza nepriceperii sale”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?