Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

VIDEO: Au răsunat, din nou, colindele la IPJ Vrancea

Ca în fiecare an, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea este gazda mai multor grupuri de colindători. De la mic la mare, cu vocile încărcate de emoţie, colindătorii vin să vestească naşterea Domnului Iisus, aducând o bucurie aparte în sufletele poliţiştilor.

Speranța rămâne vie indiferent de vremuri iar acest fapt este întărit în prag de sărbători prin vocile copiilor. Sfânta sărbatoare a Nașterii Domnului este însoțită de o mare bucurie, bucuria colindelor.

În prag de sărbători, luni, 19 decembrie, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean, în jurul bradului au sosit elevii clasei a VIII-a B de la Școala Gimnazială „Oana Diana Renea” Focșani care au vestit prin colinde Naşterea Pruncului Iisus.

Colinde, comori de spiritualitate creștină dar și alte surprize au adus magia Crăciunului prin copiii de la Centrul pentru Educație Incluzivă ”Elena Doamna” . Aceștia au lucrat cu multă migală ornamente deosebite de Crăciun, împodobind bradul din holul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Astăzi, 20 decembrie, atmosfera magică specifică acestor zile premergătoare sărbătorilor a fost continuată de elevii clasei pregătitoare D de la Școala ”Ion Basgan” și ai clasei a II a –”Prietenii cântăreți” de la Școala Gimnazială „Oana Diana Renea” Focșani.

La finalul frumoaselor recitaluri, cei mici au fost răsplătiţi, după datina străbună dar au putut urca și în autospeciala poliţiei rutiere. Sirenele poliţiei au răsunat doar pentru bucuria copiilor, care au fost deosebit de încântaţi să fie pentru câteva clipe poliţişti rutieri.

Astăzi, de la ora 15.00, în sala mare a IPJ Vrancea au răsunat vocile angelice ale copiilor din Corul Parohiei Irești care ne-au încărcat cu înalte vibrații prin colinde, frumosul port popular dar și prin cântecele patriotice.

Le mulțumim frumos pentru urări, le dorim să aibă parte de Sărbători fericite și liniștite, alături de cei dragi sufletelor lor, asigurându-i totodată că şi în anul care stă să înceapă vom fi la datorie, pentru liniştea şi siguranţa tuturor cetățenilor.

Comunicat IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?