Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Miercuri, ultima ședință ordinară din acest an a Consiliului Județean

Consiliul Județean Vrancea se reunește, miercuri, în ultima ședință ordinară din acest an. Pe ordinea de zi se află 16 proiecte de hotărâre inițiate de președintele Cătălin Toma. Astfel, plenul va dezbate următoarele proiecte de hotărâre: „Transformarea unor posturi din statul de funcții al aparatului de specialitate al Consiliului Județean Vrancea”; „Emiterea avizului consultativ pentru Planul anual de acțiune privind serviciile sociale administrate de Consiliul Local Obrejița, pentru anul 2023”; „Înscrierea sub aspect valoric și cantitativ în evidențele contabile ale bugetului Unității Administrativ-Teritoriale Județul Vrancea, a masei lemnoase aferentă unui număr de 57 arbori cu un volum brut de 12,72 m3 situați în zona Crâng Petrești”; „Acordarea cu titlu gratuit a cantității de 12,72 m3 material lemnos-lemn de foc către DGASPC Vrancea”; „Declararea imobilului pod beton armat pe DJ 119 C, peste pârâul Domoşiţa, sat Angheleşti comuna Rugineşti ca fiind bun de uz și de interes public județean și includerea acestuia în inventarul bunurilor care alcătuiesc domeniul public al Județului Vrancea, în vederea atestării”; „Declararea imobilului pod din beton armat amplasat peste Pârâul Caregna, tarla 0, parcelă 499 Pufești și a sectoarelor de drum adiacente, ca fiind bunuri de uz și de interes public județean și includerea acestora în inventarul bunurilor care alcătuiesc domeniul public al Județului Vrancea, în vederea atestării”; „Actualizarea inventarului bunurilor care aparţin domeniului privat al judeţului Vrancea”.

Consilierii județeni vor decide și în privința mai multe proiercte care vizează continuarea unor investiții. Este vorba de aprobarea devizului general, indicatorilor tehnico economici, actualizarea devizului general pentru următoarele investiții:

Reabilitare/Amenajare spațiu Birou relații externe și dezvoltare regională, Municipiul Focșani, Județul Vrancea“; „Modernizare infrastructură rutieră de drum județean 204G pe sectoarele Răduleşti-Bilieşti, km.2+200 – km.4+500, L=2,30 km., Suraia-Boţârlău, km.13+200-km.17+700 L=4,50 km. şi intravilanul satului Boţârlău km.18+350-km. 19+900, L=1,55 km., Lt=8,35 km.”; „Modernizare infrastructură rutieră de drum județean DJ 205 E dintre localitățile limită de judeţ Galaţi-Ciuşlea-Răchitosu-E85(DN2), judeţul Vrancea”, aprobat pentru finanțare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”, precum și a sumei reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul local pentru realizarea obiectivului”; „Reabilitare si modernizare DJ 205L, sector DN 2D-Negrilesti, km.18+152-km. 21+552, L=3,40km., comuna Negrilesti, judetul Vrancea”; „Consolidare şi restaurare Sală de lectură a Bibliotecii Judeţene Vrancea situată în judeţul Vrancea, municipiul Focşani, situat in str. Maior Gh. Sava nr.4B”; „Consolidare, restaurarea și punere în valoare – Muzeul Vrancei” – clădirea «Tribunalul județean»“. „Reabilitare pod din beton armat pe D.J. 204 D, peste râul Putna, în localitatea Vulturu, km. 24+400”, județul Vrancea“;

Pe ordinea de zi se mai află și proiectul privind aprobarea „documentației tehnice la faza Notă conceptuală pentru obiectivul de investiții «Campus profesional integrat, liceal și universitar», județul Vrancea”. Totodată, Consiliul Județean va dezbate și execuția bugetară la data de 30.11.2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?