Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Șah – Focșăneni de la CSM 2007 la Cupa ”SCM Gloria Buzău”!

În zilele de 10 și 11 decembrie, la Buzău, s-a desfășurat competiția de șah classic „Cupa SCM Gloria Buzău”, la care au luat startul 21de jucători de șah seniori și juniori legitimați la secții de șah ale unor cluburi din RomâniaSCM Gloria Buzău, CS Palatul Copiilor Buzău, ACS Pheonix Buzău, ACS Satori Art Slobozia, CSM Craiova, CS Oxygen București și CSM Focșani 2007.

Organizarea a fost asigurată de SCM Gloria Buzău, competiția fiind omologată național la Federația Română de Șah și internațional la Federația Internațională de Șah. Concursul s-a desfășurat în sistem elvețian pe parcursul a 6 runde cu timp de joc de 60 min + 30 sec/mutare. Celor mai bine clasați în clasamentul final, dar și pe categorii de vârstă, organizatorii le-au acordat diplome, cupe și medalii.

De la CSM Focșani 2007 au participat 2 seniori și 2 juniori și au obținut următoarele rezultate: Mihai Strîmbu, senior, a ocupat locul 3 în clasamentul general cu 4,5 puncte; Patric Andrei Făcîlă, junior U, a ocupat locul 9 în clasamentul general, dar și locul 2 în clasamentul alcătuit pentru junioriU14, cu 3,5 puncte; Adelin-Ștefan Dăscălescu, junior U12, a ocupat 13 în clasamentul general cu 3 puncte; Sandu Gurguiatu, senior, a ocupat locul 14 în clasamentul general cu 3 puncte.

Mihai STRÎMBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?