Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Hobby-urile și interesele comune sunt noua tendință pe aplicațiile de dating

În ziua de azi sunt peste opt mii de servicii de dating disponibile pe internet și asta fără a lua în calcul platformele de video chat, messenger sau forumuri tematice de întâlniri, etc. Nu-i de mirare că mulți oameni se simt copleșiți de atâtea opțiuni și nu reușesc să găsească ceea ce caută.

Din fericire, producătorii aplicațiilor de dating sunt conștienți de această problemă și încearcă să ofere servicii unice și speciale. Pe lângă numele mari precum Tinder sau Badoo mai sunt și o mulțime de site-uri tematice, de nișă. Chiar dacă nu se bucură aceeași audiență, acestea îți pot oferi mult mai multe șanse de a găsi pe cineva care ți se aseamănă și cu care poți forma o prietenie sau chiar o relație.

Mai jos îți vom vorbi despre platformele unde poți găsi persoane cu aceleași hobby-uri și interese ca tine. Ca să-ți fie mai ușor, le-am separat în două categorii: video chat-uri și aplicații și site-uri clasice de întâlniri. Pregătește-te să afli multe!

Video chat-uri online cu opțiuni de căutare după interese

Omegle

Acest video chat este de fapt pionierul formatului, fiind primul chatroulette din istorie cu lansarea în anul 2009. Chiar dacă site-ul nu are multe opțiuni, aici poți totuși căuta interlocutori după interese comune. Tot ce trebuie să faci este să listezi interesele sau hobby-urile tale într-o căsuță iar algoritmul va încerca să-ți găsească cele mai potrivite persoane pentru conversație.

Bineînțeles că dacă introduci 10 hobby-uri, sistemul nu va putea găsi pe cineva 100% potrivit cu tine așa că îți recomandăm să te limitezi la 2-3. Chiar dacă nu funcționează perfect, algoritmul îți va găsi anumite persoane cu care să comunici așa că merită încercat.

Chathub 

O alternativă la Omegle ce nu diferă prea mult și oferă funcții similare precum căutarea după interese comune. Mai ai la dispoziție și opțiuni de filtrare după limba vorbită sau sexul utilizatorilor prin care poți să-ți faci prieteni mai ușor sau de ce nu, poți da peste potențiale perechi.

Trebuie totuși menționat că filtrarea după sex nu funcționează perfect deoarece poți minți ușor că ești bărbat sau femeie. De aceea după multe profiluri de femei se ascund de fapt reclame sau persoane dubioase.

HIYAK 

Încă o alternativă bună la Omegle care dispune și de aplicații mobile. Unul dintre avantajele sale este posibilitatea de a indica vârsta aproximativă a interlocutorilor (pe lângă opțiunile de filtrare după sex, interese sau locație). Aceste funcționalități te pot ajuta mult atunci când îți cauți sufletul pereche.

La baza lui HIYAK se află același principiu de operare precum pe majoritatea platformele de video chat. Diferența este că atunci când te conectezi cu un interlocutor vezi din prima vârsta și locația sa. Are chiar și opțiunea de “povești” ca pe Instagram pentru exprimare personală.

Tinychat 

Tinychat nu se poate numi un chatroulette în adevăratul sens al cuvântului, ci este mai degrabă o platformă de difuzări (streaming) unde utilizatorii pot difuza conținutul lor sau îl pot vizualiza pe al altora.

Poți adăuga o descriere la fiecare difuzare, așa că le poți găsi cu ușurință pe cele care te interesează, precum și persoanele cu aceleași interese ca tine. Dezavantajul este că nu prea poți să porți conversații față în față în privat dar poți totuși să cunoști oameni interesanți. Nu te baza pe această platformă pentru a începe relații de durată.

Omegle Alternative

O alternativă la Omegle special destinată publicului masculin heterosexual. Acest video chat conectează exclusiv bărbați cu femei — niciodată două persoane de același sex. Mai mult, toate profilurile feminine sunt verificate și nu există riscul să dai peste reclame sau roboți.

Printre avantajele platformei https://omeglealternative.com/ro se numără serviciul de traducere automată și “povești” ca pe Instagram. Mai mult, omeglealternative.com oferă și o perioadă gratuită de probă pentru toți utilizatorii noi.

PalTalk 

Altă alternativă populară la Omegle unde poți să cunoști oameni și să îți faci prieteni sau chiar să-ți găsești perechea. PalTalk dispune de camere de chat tematice care te ajută să comunici mai ușor cu persoane pe aceeași lungime de undă ca tine. Poți să adaugi utilizatorii și pe lista de prieteni ca să-i contactezi mai ușor.

Singurul dezavantaj al lui PalTalk este interfața sa supraîncărcată. Îți poate lua ceva timp să înțelegi opțiunile sale și cum funcționează toate dar în general este o platformă foarte interesantă.

Site-uri de dating de nișă și aplicații după interese

Bristlr

Un site de dating special creat pentru bărbații bărboși și femeile cărora le place acest gen de parteneri. Nu putem spune că este chiar o căutare după interese comune ci mai degrabă un mod de a întâlni și comunica cu cineva pe placul tău din punct de vedere fizic. Dacă ai barbă sau îți plac bărbații cu barbă atunci Bristlr e perfect pentru tine și merită să încerci.

Tindog

Alt site de dating neobișnuit care se axează pe… câini! Ai citit bine. Aici poți să creezi un profil pentru prietenul tău patruped la fel cum ți-ai crea tu unul pe orice alt site — cu poze, informații, etc.

Partea distractivă este că apoi poți răsfoi printre profilurile celorlalți câini și îi poți contacta pe stăpânii lor pentru a face o plimbare împreună sau de ce nu o excursie? Într-adevăr este o abordare ieșită din comun.

Luxy

Această platformă de întâlniri îi vizează pe cei cu venituri foarte mari, categorie care include mulți oameni înstăriți în căutarea marii iubiri.

Pe Luxy poți să specifici chiar mărcile preferate de haine direct pe profil. Poți da însă peste o mulțime de persoane care se prefac că fac parte din acest grup de oameni.

Tall Friends

Un serviciu de întâlniri pentru persoanele înalte. Totul este foarte simplu și direct. Persoanele înalte știu cât de incomode pot fi întâlnirile cu persoane mult mai scunde. Diferența de înălțime este un motiv de despărțire mai des decât crezi iar Tall Friends rezolvă aceasta problemă din prima.

TourBar

Una dintre cele mai populare platforme de întâlniri pentru pasionații de călătorii. Ai visat vreodată să escaladezi un munte dar nu ai găsit pe nimeni să-ți țină companie? Sau să petreci un weekend în natură? Ba chiar o vacanță departe de civilizație cu o persoană interesantă? TourBar este exact platforma ideală pentru asta. De reținut că e bine să călătorești doar cu persoane în care ai încredere.

Veggly

O platformă de întâlniri pentru vegetarieni și vegani. Probabil știi deja ce rol important joacă dieta cuiva într-o relație, chiar și în cea mai fericită din lume. Așa că dacă aceste diete sunt stilul tău de viață, cel mai bine este să folosești platforme unde poți găsi persoane cu aceleași alegeri ca tine. Ai multe opțiuni iar Veggly este una dintre cele mai populare și cu un număr mare de utilizatori activi.

Pe scurt: cum să nu facem o alegere greșită?

Nu ai de fapt nicio garanție că vreunul dintre aceste servicii te va ajuta în mod concret să întâlnești persoana cu care să-ți petreci tot restul vieții. Câteodată poți să cunoști marea dragoste sau să-ți faci prieteni noi în cele mai neașteptate locuri.

Sfatul nostru principal este să încerci mereu lucruri noi și să nu te axezi doar pe un anumit site sau aplicație. De ce să te limitezi când ai atâta libertate la îndemână? Alternează între platforme de online dating diferite, schimbă-ți din când în când abordarea și mărește-ți cercul de hobby-uri și interese! Nu ezita, mai devreme sau mai târziu vei găsi persoana pe care o cauți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?