Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați vă așteaptă mâine la Târgul Educațional Student #UDJG

0
942

Peste 2.500 de elevi de clasele a XI-a și a XII-a din 30 de licee ale județului sunt așteptați mâine la Târgul Educațional Student #UDJG de la Galați, pentru a afla detalii despre programele de studiu și condițiile de cazare din campus oferite de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Acțiunea va avea loc în intervalul 10:00-16:00, în holul sediului central din Domnească nr. 47.

Toate facultățile vor aduce la standuri tot ce au mai bun! În plus, elevii vor putea afla detalii despre organizațiile studențești din UDJG, alte centre de formare, și vor putea participa la o tombolă cu premii oferite de partenerii din mediul de afaceri: companiile APAN, Arabesque, Graphotek și Roman’s.

Vor fi momente artistice oferite de trupa de dans sportiv a Facultății de Educație Fizică și Sport, va fi și o paradă de costume de epocă, realizată de Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie, dar și activități interactive propuse de reprezentanții Facultății de Arte.

La deschiderea oficială a evenimentului sunt așteptați: oficialități locale, reprezentanți ai IȘJ, parteneri, cadre didactice, studenți, elevi și părinți. La anumite intervale de timp, evenimentul va fi transmis live pe Facebook.

Târgurile educaționale „Student#UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, alături de Inspectoratele Școlare Județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar.

Ultimul Târg Educațional Student #UDJG organizat, în acest an, de către UDJG va avea loc pe 16 noiembrie la Brăila.

Vă așteptăm mâine la festivitatea de deschidere, programată la ora 10:30.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here