Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

VIDEO și FOTO! Mesaje și baloane înălțate spre cer de colegii adolescentei de 15 ani care a murit săptămâna trecută

La sfârșitul săptămânii trecute, în atenția publică ajungea cazul unei adolescente de 15 ani carea murit după ce medicii i-au pus trei diagnostice în patru zile. Potrivit observatornews.ro, Biancăi Medeleanu i s-ar fi făcut rău la școală din senin, „a acuzat dureri îngrozitoare de cap şi stări de vomă. Şi-a sunat mama plângând să o ducă la doctor. Au ajuns împreună la spitalul Sf. «Pantelimon» din Focşani. Medicul de gardă i-ar fi pus diagnosticul de cefalee şi hipocalcemie, i-a dat o reţetă şi a trimis-o acasă‟. De la o zi la alta, starea fetei s-a agravat, întreaga poveste putând fi (re)citită accesând link-ul următor: https://bit.ly/3UBwKzl.

„Astăzi, Bianca-Mihaela Medeleanu ar fi împlinit 15 ani‟

Bianca Medeleanu era elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret‟ Focșani. Astăzi, de Sfinții Mihail și Gavriil, diriginta ei, profesoara Olga Ostafi, alături de colegii de clasă de la a IX-a F, au înălțat mesaje și baloane spre cer în memoria adolescentei care astăzi ar fi împlinit 15 ani. „Nimic nu este întâmplător! Trecerea Biancăi prin viețile noastre a avut un anumit scop: Dumnezeu ne-a trimis un inger, ca să învățăm ceva! Am primit o lecție dură, din care am înțeles că trebuie să fim mai buni, mai empatici, mai atenți la nevoile celui de lângă noi. Am învățat că este foarte important să prețuim fiecare clipă petrecută alături de cei dragi, să fim recunoscători pentru tot ce ne oferă viața. Ziua de astăzi ar fi trebuit să fie ziua în care Bianca – Mihaela să primească urări și îmbrățișări din partea familiei, a prietenilor și colegilor. Noi nu am uitat și nu vom uita! I-am trimis gândurile noastre SUS, spre CER. Drum lin printre Îngeri, Bianca! Medeleanu Bianca – Mihaela: 08.11.2006 – 02. 11. 2022‟ , diriginte Ostafi Olga și elevii clasei a 9-a F.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei și tuturor celor care au cunoscut-o pe Medeleanu Bianca – Mihaela!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?