Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Drogați cu amfetamină, prinși conducând prin Focșani; tânăr din Sihlea, depistat la volan deși nu avea carnet

 

Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri pentru consumul de droguri/alcool la volan sau conducere fără permis

Sâmbătă, 29 octombrie a.c., în jurul orei 00.58, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat un bărbat, de 30 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul București din Focșani, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Fiind testat cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv pentru consumul de amfetamine. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Sâmbătă, 29 octombrie, ora 15:28, polițiștii din cadrul Poliţiei Orașului Panciu au oprit în trafic, pe strada Grivița din localitate, un autoturism condus de către un bărbat, de 58 ani, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital, pentru recoltarea mostrelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La data de 29 octombrie, ora 17:35, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat în trafic pe DJ 202 E, în comuna Sihlea, un autoturism, condus de un bărbat, de 23 ani, din localitate, iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta nu era posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 29 octombrie a.c., ora 18:31, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe DN 2 E 85, în comuna Golești, un autoturism, condus de un bărbat, de 44 ani, din municipiul București, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, pentru recoltarea mostrelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Duminică, 30 octombrie, ora 09.16, la intersecția DN 2 E 85 cu strada Cuza Vodă, din municipiul Focșani, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 35 ani, în timp ce conducea un autoturism iar la efectuarea testului cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv pentru consumul de cannabis și amfetamină. A fost întocmit dosar penal, în care cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive.

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 31 octombrie 2022

Sursa foto: IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?