Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

Fotbal, Liga a III-a – CSM Focșani 2007 – Metalul Buzău 1-0 (0-0)!

CSM Focșani 2007: Preda – Juncănaru, Panaite, Bratu, Negoiță – Taciuc (74 Strătilă), Mazilu (65 Stoica), Săpunaru, Zaharia (88 Paizan) – Arnăutu (88 Predoiu), Pasăre (65 Rogoveanu).
Metalul Buzău: Dinu – Puiu, Nedelcu, Ghinga, Mihai – Marcu, Antone, Tudorică, Stan – Onțel, Cocîrlă. Rezerve: Constantin Mihăescu, Dumitru, Tîrșă, Bardaș, Eduard Păun, Moldovean, Ștefan Păun, Ionuț Mihăescu, Batin.

CSM Focșani 2007 a câștigat prima partidă după trei etape în campionatul seriei 1, Liga a III-a la fotbal. Pe Stadionul Milcovul, astăzi, de la ora 15:00, formația focșăneană a întâlnit liderul seriei, Metalul Buzău, pe care a întrecut-o cu 1-0, după ce la pauză era un cinstit 0-0. În repriza a doua, Adrian Toma, antrenorul care a pregătit pe CSM 2007 pentru acest meci, a mutat mai inspirat decât antrenorul oaspeților, Valentin Stan și doi dintre jucătorii intrați după pauză au lucrat mingea pentru al treilea, pentru golul victoriei! Era în minutul 78, când Strătilă, i-a pasat în bandă lui Stoica, a urmat o cursă furioasă a juniorului pe lângă linia de fund, o centrare de manual la cinci metri de poartă de unde Arnăutu a reluat imparabil în plasa porții lui Dinu! Așa s-a scris istoria unui meci în care au fost foarte puține mingi trimise pe spațiile porților!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?