Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Ești pasionat de vlogging și te preocupă problemele mediului înconjurător? Dacă da, meriți un premiu!

Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice (ACDB):
„Trimite-ne un material video cu soluțiile propuse de tine pentru o problemă legată de protecția mediului sau de schimbările climatice și poți câștiga un laptop, o tabletă sau un smartwatch. De asemenea, avem un premiu și pentru școala care va trimite cele mai multe materiale video: un laptop.
Termen limită pentru trimiterea materialelor video: 5 decembrie 2022. Videoclipurile vor fi încărcate pe un site web precum YouTube sau Facebook, iar linkul videoclipului va fi trimis la adresa office@acdb.ro împreună cu datele tale de contact. Anunțarea câștigătorilor va fi pe 24 decembrie 2022.
Concursul se adresează persoanelor cu vârsta între 14 și 35 de ani din județele: Bacău, Botoșani, Galați, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui și Vrancea.
Aceste activități sunt realizate în cadrul proiectului: „Activism de mediu pentru arii naturale protejate REALE”, proiect educațional și de activism civic derulat de ACDB în parteneriat cu Propark-Fundatia pentru Arii Protejate cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.
Detalii despre concurs găsiți aici – https://bit.ly/3f8jN0T 
#haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens #EEANorwayGrants #ACDB #ActivismAriiProtejateREALE
„Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?