Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

„Visit Vrancea“ – aplicație și site create pentru promovarea județului

Consiliul Județean a realizat o aplicație pentru promovarea tradițiilor, obiceiurilor, zonelor turistice, a producătorilor locali, meșteșugurilor și frumseților pe care Vrancea le are. Aceasta se numește „Visit Vrancea“ și poate fi descărcată din magazinele de aplicații App Store și Google Play. De asemenea, administrația județeană a realizat și un site dedicat, denumit www.visitvrancea.ro. Aplicația, care face ca Vrancea să fie mult mai ușor de cunoscut, a fost prezentată de președintele Consiliului Județean, Cătălin Toma, joia trecută, în cadrul emisiunii „Drag de România“ care a avut loc la postul de televiziune Realitatea Plus și în care a fost prezentat județul nostru. Cătălin Toma a precizat că românii care vor să cunoască județul Vrancea o pot face foarte ușor dacă își instalează aplicația pe telefoane. 

Consiliul Județean Vrancea invită toți operatorii economici să facă parte din platforma Visit Vrancea. Deja, o mare parte dintre operatorii locali au fost adăugați în platformă. Pe site, cei care vor să viziteze Vrancea, pot afla informații despre 

locuri de vizitat, natură, muzee, case memoriale, mausolee, atracții turistice, cazare, dar și evenimente cum ar fi Festivalul Bachus, care va avea loc în perioada 21-23 octombrie, spectacole de teatru, lansări de carte, competiții sportive, etc.. Site-ul conține informații detaliate, imagini și înregistrări video. Nu lipsesc nici măcar informații desprea starea vremii din Focșani și din Vrancea.

Aplicația Visit Vrancea „te va ghida prin peisajele pitorești și te va ajuta să descoperi obiectivele de neratat din județul Vrancea. Folosește harta interactivă „În apropierea Ta” și identifică obiectivele din apropierea ta. Filtrează categoriile de obiective în funcție de domeniul tău de interes. (…) Inspiră și alți oaspeți oferind recenzii locurilor vizitate. Distribuie paginile preferate pe orice canale de socializare și comunicare folosind butonul „share” (…) Vrancea are un peisaj pitoresc, în care sunt ocrotite monumente ale naturii de o frumuseţe aparte: Parcul Natural Putna Vrancea, Cascada Putnei, Rezervaţia Naturală Cheile Tişiţei, Focul Viu de la Andreiaşu de Jos, Căldările Zăbalei, Cascada Mișina de la Nistorești, Lacul Negru din Cheile Nărujei, Groapa cu Pini de la Tulnici, Muntele Goru.  (…) Județul Vrancea este renumit pentru meşteşugul vinului și pentru că deține excelente soiuri autohtone, reunite într-o salbă de podgorii şi crame renumite: Coteşti, Jariştea, Odobeşti şi Panciu, cu al său vestit vin spumant,  aflate pe „Drumul Podgoriilor Vrâncene”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?