Moto-cross, festival folcloric și târguri tradiționale, în Vrancea, în următoarele patru zile! Jandarmii vor asigura buna lor desfășurare

0
1441

În perioada 10 – 14 septembrie, jandarmii vrânceni, alături de polițiști vor fi prezenți, pentru a asigura ordinea publică, cu ocazia desfășurării manifestărilor din spațiul public, după cum urmează:

– Sâmbătă, în orașul Odobești, va avea loc evenimentul sportiv ,,Etapa Regională Est Enduro – Cross’’;
– Duminică, în localitatea Andreiașu de Jos, la Festivalul Folcloric ,,Focul Viu”;
– Miercuri, în localitățile Tichiriș, Câmpuri și Ploscuțeni, se vor desfășura târguri tradiționale cu ocazia sărbătorii ,,Înălțarea Sfintei Cruci’’.

Jandarmii montani sunt prezenți în localitățile Tulnici, Lepșa, Soveja și pe traseele turistice pentru îndrumarea, informarea și acordarea de asistență turiștilor și persoanelor aflate în dificultate în zona montană, precum și pentru prevenirea și combaterea faptelor care aduc atingere normelor de conviețuire socială.


Recomandăm participanţilor să respecte măsurile stabilite de organizatori și indicațiile forțelor de ordine, să acorde o atenţie sporită minorilor care îi însoțesc și să solicite ajutorul forţelor de ordine, în mod direct sau prin apel la numărul de urgență ,,112” în cazul producerii unor fapte de natură penală sau contravențională.

Comunicat IJJ Vrancea, 9 septembrie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here