Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

VIDEO! Cum va arăta complexul balnear de la Vizantea? Echipa de robotică a Colegiului Cuza a realizat macheta stațiunii!

AICITIZENS – echipa de robotică a Colegiului Național „Al.I.Cuza” a realizat macheta stațiunii Vizantea, răspunzând provocării lansate de Primăria Vizantea-Livezi, care va ridica un important complex balnear în S-E României.

Proiectul – la care au lucrat pe tot parcursul vacanței de vară elevi de la clasa a VI-a până la clasa a XII-a sub îndrumarea mentorilor – a avut un înalt grad de complexitate și a creat robotiștilor posibilitatea de a-și valorifica abilitățile de mecanică, proiectare și printare 3D, de a utiliza materiale reciclabile și a fi ghidați de valorile FIRST, deprinderi acumulate în cadrul competiției FTC coordonată în România de Asociația „Nație Prin Educație”.

Astfel, AICitizens, prin acest proiect își asigură o importantă parte din finanțarea necesară activității din noul sezon FIRST TECH CHALLENGE , care începe din 10 septembrie, ocazie cu care dorim SUCCES tuturor echipelor de robotică din țară înscrise în competiție!

Mult succes Primăriei Vizantea-Livezi în desfășurarea lucrărilor de construire a stațiunii Vizantea!

sursă text și video: Colegiul Național „Al. I. Cuza” Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?