Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Dotări pentru Școala Generală „Ionel Sârbu“ din Ciorăști

Primăria Ciorăști a scos la licitație contractul „Furnizare dotări în cadrul proiectului „Educație Europeană în Ciorăști Vrancea – EEC Vrancea”. Valoarea contractului este estimată la 239 de mii de lei. „Obiectivul general al proiectului îl reprezintă asigurarea creșterii gradului de participare al copiilor din mediul rural la învățământul obligatoriu, îmbunătățirea calității procesului educațional, ridicarea gradului de confort al elevilor din cadrul “Școlii Generale Ionel Sârbu Ciorăști” prin reabilitarea, extinderea și modernizarea infrastructurii de învățământ. Acest obiectiv general se traduce în beneficii reale și pe termen lung pentru un număr de 120 de elevi, cadre didactice ce își vor desfășura activitățile în unitatea de învățământ vizată de investiție“, se arată în descrierea pe scurt a investiției.

Scopul proiectului mai este și acela de a asigura condiții pentru dezvoltarea activităților educative la nivelul unității administrative-teritoriale, reducerea cheltuielilor anuale cu reparațiile care sunt finanțate de la bugetul local al comunei.

Practic, în cadrul acestui proiect vor fi achiziționate 150 de bănci individuale, camere de supraveghere, calculatoare, ecrane de proiecție, imprimante, laptopuri, licențe software și antivirus, routere, tablă interactivă, catedre, cuiere, dulapuri, mese, rafturi metalice, scaune, biciclete, stand depanare biciclete, suport biciclete, echipamente laborator, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?