Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Mesaj de mulțumire din partea părinților fraților Nișcoveanu, care au murit înecați în Bulgaria

La începutul acestei luni, povestea a doi frați vrânceni de 32, respectiv 20 de ani, care au murit înecați în Bulgaria a șocat o întreagă comunitate. La acel moment, Vlad Petruș, primarul comunei Poiana Cristei, ne-a spus că cei doi frați „au plecat în Bulgaria pentru 7 zile‟, însă vacanța lor a luat o turnură neașteptată. Într-una din zile, părinții „au fost sunați de autoritățile din Bulgaria care l-au găsit pe băiatul cel mare mort pe plajă. S-a înecat și a fost adus la mal‟, spunea primarul Vlad Petruș, care mai adăuga și faptul că „pe cel mic nu l-au găsit imediat. Au găsit în schimb un cadavru, dar n-au putut să-l identifice‟.

Durerea pe care o simt părinții celor doi frați nu poate fi descrisă în cuvinte, la fel cum nici cuvintele de mulțumire la adresa tuturor celor care le-au fost alături în acele momente cumplite nu sunt de ajuns. Și totuși, în semn de mulțumire, părinții băieților au dorit să transmită următorul mesaj: 

Dorim să mulțumim în primul rând prietenilor și colegilor lui Cosmin de la KPMG București, precum și tuturor prietenilor lui. Totodată, dorim să mulțumim prietenilor și colegilor lui Valentin. Suntem profund recunoscători Instituției Prefectului – județul Vrancea, Primăriei Poiana Cristei, primarului și tuturor funcționarilor publici pentru tot sprijinul acordat. Alături de noi au fost și verii, unchiul, mătușa, cumnatul și toți ceilalți membri ai familiei care ne-au oferit timpul și ajutorul lor. Nu în ultimul rând, dorim să le mulțumim tuturor prietenilor noștri fără de care nu ne-am fi putut descurca. Familia Nișcoveanu‟.

Monitorul de Vrancea este alături de mama și de tatăl lui Cosmin și Valentin. Ne-am cutremurat când am aflat groaznica veste și nici nu ne putem închipui durerea din sufletele acestor părinți. Niciun om nu ar trebui să treacă prin așa ceva, dar viața nu ascultă de trebuie sau nu trebuie. Dorim familiei Nișcoveanu să-și găsească, într-un final, alinarea și speranța că fiii lor au ajuns în veșnicie, acolo unde nu există început și sfârșit, acolo unde cei care s-au iubit se regăsesc, iar bucuria nu e umbrită de vreo supărare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?