ULTIMA ORĂ! Bărbat arestat preventiv pentru încălcarea ordinului de protecție, evadare și violare de domiciliu

0
1407

La data de 09 august 2022, poliţiştii vrânceni au reținut pentru 24 de ore un bărbat, în vârstă de 50 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de “violare de domiciliu”, „evadare” și „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsuri”. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vrancea.

La data de 09.08.2022, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Golești au fost sesizaţi de către o femeie, din județul Vrancea, cu privire la faptul că în noaptea de 08/09.08.2022 fostul soț a pătruns fără drept în curtea și în locuința acesteia, de două ori (ora 00:00 și ora 05:20), încălcând astfel Ordinul de Protecție emis de către Judecătoria Focșani în data de 08.03.2022, pentru o perioadă de 6 luni.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că față de bărbatul în cauză exista și o măsură dispusă de către Judecătoria Focșani la data de 25.07.2022, privind arestul la domiciliu pentru o perioadă de 60 zile, acesta săvârșind astfel alte două infracțiuni de evadare.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, evadare și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsuri.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești și a administrării probatorului existent în dosarul penal aflat în lucru, a fost dispusă măsura reținerii bărbatului în vârstă de 50 de ani, pentru 24 de ore, fiind introdus la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Vrancea.

Astăzi, 11.08.a.c., în urma prezentării acestuia instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, s-a dispus măsura arestului preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile.

Comunicat IPJ Vrancea, 11 august 2022

foto cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here