Nu intra în relație cu plasatorii de droguri, indiferent cât de tentante sunt „atențiile”

0
1043

LA VOLAN, POZITIV LA COCAINĂ

În cursul nopții trecute, în jurul orei 00:20, în timp ce executau activități pe linia combaterii consumului de băuturi alcoolice și substanțe psihoactive, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au oprit pe strada Republicii în municipiul Adjud, un autoturism condus de un tânăr, de 20 ani, din localitate. În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat o valoare pozitivă pentru cocaină. Acesta a fost condus la o unitate medicală, în vederea depistăriii prezenței în organism a substanțelor psihoactive. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

RECOMANDĂRI:

– Nu încerca droguri, cândva vei deveni în mod sigur dependent de ele!

– Gândește-te de două ori înainte să accepți diferite propuneri cu privire la droguri!

– Nu îți dovedești curajul sau bărbăția consumând droguri; cel mult, dovedești că ești o persoană slabă și influențabilă!

– Nu intra în relație cu plasatorii de droguri, indiferent cât de tentante sunt „atențiile” (doze gratuite, bani, obiecte etc.)!

– Dacă ai un prieten consumator de droguri nu îl ocoli ci îndrumă-l să ceară sprijinul familiei, profesorilor, medicului sau altor persoane care îl pot ajuta!

NU CONDUCEŢI SUB INFLUENŢA BĂUTURILOR ALCOOLICE SAU A SUBSTANȚELOR CU EFECT PSIHOACTIV!

Sursa text și foto: Biroul de presă al IPJ Vrancea, 3 august 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here