ULTIMA ORĂ! Începe ”August artistic” în Focșani, în acest week-end

0
2210

Începe ”August artistic” în Focșani, Oraș al Unirii!

În perioada 5-7 august 2022, Primăria Municipiului Focșani prin instituțiile de cultură din subordine – Ansamblul folcloric ”Țara Vrancei”, Ateneul Popular și Teatrul Municipal ”Maior Gh. Pastia” – oferă focșănenilor un prim week-end din seria evenimentelor culturale organizate sub egida ”August artistic”.

Astfel, vineri 5 august 2022, de la ora 19.00 sunteți așteptați în Piața Unirii din Municipiul Focșani la o seară de muzică și divertisment deschisă de un recital al tinerilor talentați din orașul nostru: Carmen Teodora Cioară (voce) și Johann Eduard Groza (pian). De la ora 19.30 pe scena din Piața Uniri vor urca cei din Grupul ”Vouă”, iar de la ora 21.00 inegalabila Monica Anghel va susține un recital de poveste.

Sâmbătă, 6 august 2022 seara va fi dedicată muzicii tradiționale, focșănenii fiind invitați să se prindă în horă cu artiștii de la Ansamblul Folcloric ”Țara Vrancei”, de la ora 20.00. Îndrăgita interpretă Mioara Velicu va cânta în Piața Unirii de la ora 21.00.

Duminică, 7 august 2022, focșănenii sunt invitați la un concert coral susținut de Corul ”Pastorala” din cadrul Ateneului Popular ”Maior Gh. Pastia”.
Cele trei seri de spectacol vor fi prezentate de Marilena Șerbănuț

sursă text și foto: Ansamblul Folcloric Tara Vrancei

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here